Icemeister - Ijsblokjesmachine

Zwart , 25 cm , 33 cm
159,99 € incl. BTW
Kies a.u.b. een variant:
Kleur:
Direct leverbaar | Levertijd: 3 - 5 dagen

Alle aankopen die zijn gedaan tussen 25 oktober en 30 november 2019 kunnen tot 31 januari 2020 worden geretourneerd.

60 dagen
retourrecht
Gratis
bezorging

Productdetails

Uw dagen zonder ijsblokjes zijn geteld want de Klarstein Icemeester ijsblokjesmaker bereidt zich voor uw parties en evenementen op te frissen met koel genot. Vergeet de vriezer die volgepropt is met watergevulde vormen en het moeilijk uitkloppen van ijsblokjes want met de ijsmaker behoort dit tot het verleden.

1,1liter water passen in de tank van de Icemeester, die direct na het vullen met de productie begint. Na slechts 15 minuten vallen de eerste 9 ijsblokjes in de opvanghouder. Daarna komen de 150W van de ijsblokjesmaker pas echt op snelheid: iedere 10 minuten spuugt hij 9 ijsblokjes uit tot het water op is of de grote opvanghouder met 0,4 liter inhoud (ca. 0,9kg ijsblokjes) vol is. Beiden - geen water en ijsblokjeshouder vol - geeft de Klarstein Icemeester plichtbewust aan op zijn blauw verlicht LCD-display. Zorgt men regelmatig voor navulling van het water en het leegmaken van de houder, dan maakt hij max 12 kg ijsblokjes in 24 uur.

De ijsblokjesmaker wordt bediend via vier toetsen direct onder het display. Met een druk op de knop kan men uit 3 maten ijsblokjes kiezen of de handige timer instellen. Hiermee is het geen probleem het apparaat 's morgens voor het werk te programmeren om 's avonds bij thuiskomst kant en klare ijsblokjes voor een ontspannen cocktail of longdrink te hebben. Het display zelf laat niets te wensen over: grote, gemakkeliijk te begrijpen symbolen tonen altijd duidelijk welke gebruiksmodus ingesteld werd. De bescheiden blauwe achtergrondverlichting helpt enerzijds bij schemerige verlichting het apparaat af te kunnen lezen, anderzijds onderstreept het de eenvoudige elegantie van de ijsblokjesmeester.

Door de handzame afmetingen vindt de Icemeester gemakkelijk een plaatsje in de keuken, op het aanrecht of in de partykelder. Hier maakt hij uw gasten niet alleen enthousiast door zijn constante navulling van ijsblokjes. Zijn edele behuizing uit geborsteld edelstaal, dat qua vorm en uiterlijk tegemoet komt aan de modernste designeisen, voldoet ook aan alle eisen die een eyecatcher in een bar moet hebben. De Icemeester onderstreept dit gerafineerd met zijn zwarte kunststof deksel met kijkvenster en zijn blauwe LED's die bescheiden de blik op zich vestigen: een echte partyprofi.

Uiteraard laat de Klarstein ijsblokjesmaker geen nare nasmaak na want alle inwendige onderdelen en het pompsysteem zijn gemaakt uit smaakneutraal kunststof. Ook bij het schoonmaken is de Icemeester voortreffelijk. Hij heeft een automatisch zelfreinigend programma dat een groot deel van uw werk overneemt. Restwater kan probleemloos via een afwateringsventiel uit het apparaat verwijderd worden.

Beschikbare kleuren: zwart, wit (artikel 10028098)

Laat meer zien

Top features

ijsblokjes in slechts 15 minuten

max. 12kg kant en klare ijsblokjes in 24 uur

drie selecteerbare maten ijsblokjes (Small, Medium, Large)

edele behuizing uit geborsteld edelstaal met bescheiden blauwe verlichting

timer voor ijsblokjes op de juiste tijd

gemakkelijke bediening via LCD-display met 4 toetsen

zelfreinigend programma

Top features

 • 1,1 liter watertank
 • 150W vermogen
 • 0,4 liter ijsblokjeshouder
 • alarmlichtjes voor het ontbreken van water of volle ijsblokjeshouder
 • verlicht display met gemakkelijk te begrijpen pictogrammen voor de gekozen gebruiksmodus
 • geschikte omgevingstemperatuur: 10-43°C
 • koelmiddel: R600a
 • stroomvoorziening: 220-240V / 50-60Hz
 • 25 x 33 x 36cm (BxHxD)
 • Gewicht: ca. 10,2 kg

Gebruikershandleiding in pdf formaat

Icemeester ijsblokjesmaker 12kg/24h edelstaal zwart

Omvang levering

Omvang levering
 • 1 x apparaat
 • 1 x ijsblokjeshouder
 • 1 x ijsblokjesschep
 • Duitstalige gebruikershandleiding (andere talen: Engels)

Direct leverbaar | Levertijd: 3 - 5 dagen

Klantenbeoordelingen

(1 Beoordeling) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.
Gelijkwaardige artikelen