De outdoor BBQ, het perfecte genot buitenshuis

Is er in de zomers iets lekkerder dan in de tuin of op het terras te barbecueën met heerlijke worstjes of sappige steaks? Echt niet! De verleidelijke geur van vers gegrild vlees, vis of groenten, plus koele drankjes en een paar heerlijke bijgerechten: meer hebben we in het warme jaargetijde niet nodig om gelukkig te zijn. Barbecueën in de winter wordt echter ook steeds populairder. Ingepakt in behaaglijke jassen en met een hete glühwein genieten we van de warmte van het vuur en het onweerstaanbare aroma van de gerechten op de barbecue. Maar of je nu meer een zonaanbidder of een fan van de winter bent, zonder een echt goede outdoor BBQ is het plezier niet eens half zo groot. Soms wordt het vlees niet gelijkmatig gaar, soms is er geen opbergruimte voor BBQ-tangen en dergelijke, en een andere keer is de hele constructie gewoon veel te onstabiel. Daarom adviseren wij van begin af aan een echt hoogwaardige barbecue te kopen. Die vind je - net als de reserveonderdelen - natuurlijk bij ons. Blijft de vraag is: houtskool, elektrisch of gas? Wij ondersteunen je bij jouw beslissing!

De houtskool BBQ: klassieker met rustieke charme

Veel mensen zweren op de kolen BBQ, omdat hij de barbecuegerechten een typisch gerookt aroma bezorgt. Het duurt weliswaar even voordat voldoende gloed voorhanden is, maar dat geeft niet, want als het gezellig is gaat de tijd gaat snel voorbij. Een ander voordeel is dat je met een houtskool BBQ volledig onafhankelijk van stroom en gas bent. Daarmee is hij ook uitstekend geschikt voor spontane BBQ-feestjes. Bij ons vind je de kolen BBQ die bij je past: van populaire kogel BBQ tot Smoker voor kieskeurige genieters! En als je meer verwacht dan "alleen" een barbecuefunctie: we hebben ook multifunctionele modellen zoals onze stijlvolle barbecueton!

De elektrische BBQ: ideaal voor zorgvuldig en spontaan barbecueën

Een elektrische BBQ hoef je alleen aan het stroomnet aan te sluiten en aan te doen: het barbecue plezier kan beginnen! Het is altijd de juiste keuze als je ook zonder voorbereidingstijd van lekkere barbecuegerechten wilt genieten! Ook het gebruik is een fluitje van een cent en volkomen ongecompliceerd. Je hoeft dus geen ervaren BBQ-chef te zijn om steaks, worstjes en groente tot in de puntjes op de BBQ te bereiden. Bovendien heb je bij ons de keuze: wil je een elektrische tafelbarbecue zonder voetstuk of toch liever een model met een stabiel onderstel en praktische opbergvakjes kopen? Zoals je van Klarstein gewend bent, overtuigen al onze uitvoeringen met een meer dan gemiddelde kwaliteit en een eersteklas afwerking. Voor een spontane BBQ avond staat niks meer in de weg!

De gas BBQ: professionals zweren erbij

Een gas BBQ is net zo snel klaar voor gebruik als een elektrisch model. Bij gebruik ontstaat geen walm of roet, hij kan dus ook probleemloos op het balkon worden gebruikt zonder dat de buren klagen. De gewenste temperatuur kun je heel precies instellen en zolang er voldoende gas is, kun je er altijd weer nieuwe etenswaren op leggen. Daarmee is hij de oplossing voor iedereen die graag meerdere uurtjes om de barbecue zit en van de sfeer geniet. Bovendien geldt de gas BBQ als een bijzonder schone en onderhoudsvriendelijke variant. Bij ons krijg je een compacte gas BBQ voor het eenpersoonshuishouden en ook bijzonder grote varianten voor het gezin.

Naar boven