Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC

Greenshelter M - Kweekzeil

0 0 0
122,99 € 149,99 € incl. BTW
Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen
60 dagen retourrecht Gratis bezorging

Top features

Uit eigen tuin: Stabiele kweek- en overwintertent voor verse bloemen en groente in elk jaargetijde

Stabiel kader: Volledig verzinkt stalen frame met een doorsnede van 25 mm

Resistente folie van PVC: Scheurvast, lichtdoorlatend, waterdicht en UV bestendig

Productdetails

Eindelijk kunt u ook in de winter van fraaie bloemen of verse groente uit eigen tuin genieten - met de Waldbeck Greenshelter M kweektent is dat geen enkel probleem meer.

De zeshoekige Waldbeck Greenshelter M folietent biedt zowel in de zomer als in de winter een ideaal plaatsje voor het opkweken van temperatuurgevoelige planten. In een handomdraai is het stabiele frame van volledig verzinkte, 25 mm dikke stalen buizen, opgebouwd en het stabiele folie van PVC raster gespannen. Het folie kenmerkt zich door de extreme resistentie: Scheurvast, UV bestendig, lichtdoorlatend en waterdicht scheidt hij het innerlijk van de buitenwereld en creëert een beschermende atmosfeer voor de planten. Zo groeien tomaten en augurken ook in de winterse tuin en vinden in de zomer bescherming tegen een teveel aan regen hetgeen de Greenshelter L dan ook perfect maakt voor het kweken van tomaten. Voor het reguleren van het interne klimaat, maar ook om eenvoudig toegang te krijgen, beschikt de broeitent over een oprolbare deur en twee grote vensterkleppen. Klitteband en ritssluitingen zorgen voor een stabiele positie en een lange levensduur. Om ervoor te zorgen dat de folietent ook sterke wind kan trotseren zonder van zijn plaats te komen, is hij te spannen met spantouwen en haringen en kan zelfs aan de bodem worden vastgeschroefd. Wanneer u hem van plaats wilt laten veranderen of wanneer u hem niet gebruikt is hij moeiteloos ruimtebesparend op te bergen in de meegeleverde draagtas.

Voor het gehele jaar door verse producten uit eigen tuin: De Waldbeck Greenshelter M kweektent van rasterfolie.

Laat meer zien

Kenmerken

Gebruikershandleiding in pdf formaat
 • Groot oppervlak ( > 0,6 m² ) en hoogte t.b.v. veel of grote planten
 • Ruimtebesparend te bewaren en eenvoudig te vervoeren dankzij de meegeleverde transporttas
 • Bodem van robuust 300D polyester
 • Ideaal voor het overwinteren van middelgrote en grote kuipplanten of voor het kweken van planten
 • Stabiele positie, ook bij sterke wind, dankzij bevestiging door touwen en haringen
 • Mogelijkheid tot bodembevestiging door schroeven
 • Eenvoudig te verplaatsen door gering gewicht
 • Metalen ritssluitingen voor een lange levensduur
 • Beschermt in de winter tegen de koude en 's zomers tegen regen
 • Ideaal voor het kweken van tomaten: Perfecte klimatisering met bescherming tegen overvloedige regen
 • Door vriesbeschermingssysteem uitstekend voor het overwinteren van potplanten zoals oleander en brugmansia in de tuin
 • Zeshoekig bodemoppervlak
Greenshelter M overwintertent 240x200cm stalen frame Ø25mm PVC

Afmetingen & Technische details

 • Afmeting: 240 x 200 cm (ØxH)
 • Gewicht: ca. 12 kg

Omvang levering

 • 1 x Wintertent (montageset)
 • 1 x Spanset bestaande uit touwen en 24 haringen
 • 1 x Transporttas
 • Montagehandleiding

Omvang levering

Direct leverbaar Levertijd: 3 - 5 dagen

Klantenbeoordelingen

(19 Beoordelingen) Je mening toevoegen
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit artikel.

Klantenmeningen uit andere landen

Gecontroleerde beoordeling

Das Zelt ist sehr einfach aufzubauen und entspricht der Beschreibung! Ich habe es bestellt für meine Zitruspflanzen . Ich persönlich verwende dazu noch eine Gewächshausheizung mit minimaler Heizleistung um einen Frost zu verhindern und muss sagen die Pflanzen sehen nicht schlecht aus !

De tent is zeer eenvoudig op te zetten en komt overeen met de beschrijving! Ik heb het besteld voor mijn citrusplanten. Persoonlijk gebruik ik ook een kasverwarmer met minimale warmteafgifte om vorst te voorkomen en ik moet zeggen dat de planten er niet slecht uitzien!

Gecontroleerde beoordeling

Artikel wie beschrieben. Das Zelt abe ich auf meine noch 1,20m hohen gekürzte Bananenstauden gestülpt. Weitere Pflanzen im Topf habe ich dazugestellt. Alles okay.

Voorwerp als beschreven. Ik zette de tent op mijn 1.20m hoge ingekorte bananenbomen. Ik heb meer planten in potten toegevoegd. Alles ok.

Gecontroleerde beoordeling

habe es seit 3 Monaten in Verwendung. Bis jetzt funktioniert alles wunderbar. Meine Pflanzen fühlen sich wohl. Ich verwende einen Frostwächter mit zwischengeschalteten Thermostat als Wärmequelle. Das Zelt zu kaufen war die beste Entscheidung.

Ik gebruik het al 3 maanden. Tot nu toe werkt alles goed. Mijn planten voelen goed aan. Ik gebruik een vorstmonitor met een tussenliggende thermostaat als warmtebron. De tent kopen was de beste beslissing.

Gecontroleerde beoordeling

Einfacher schneller Aufbau. Sehr robust, hält die Wärme super.

Eenvoudige snelle montage. Zeer stevig, houdt de warmte goed vast.

Gecontroleerde beoordeling

Der Boden könnte Feuchtigkeit durch lassen, es bilden sich vom Kondenswasser große Pfützen.

De vloer kan vocht doorlaten, er ontstaan grote plassen door condensatie.

Gecontroleerde beoordeling

Leider nicht ganz Wasserdicht. Über alle Reißverschlüsse dringt Regen ein. Und auch ein Zipper vom Reißverschluss unten war nicht dran.

Helaas niet helemaal waterdicht. Regen dringt door alle ritsen naar binnen. En ook een rits van de rits eronder zat er niet bij.

Gecontroleerde beoordeling

Sehr zufrieden, entgegen schlechteren Bewertungen hat der Aufbau auch alleine gut funktioniert! Ein Punkt Abzug lediglich für das Metallkreuz in der Spitze, dieses ist sehr scharfkantig und ich habe vorbeugend ein Polster zwischen Kreuz und Zeltwand angebracht. Ansonsten ist das Zelt sehr stabil und sehr geräumig.

Zeer tevreden, in tegenstelling tot slechte recensies, werkte de structuur alleen goed! Een punt afgetrokken alleen voor het metalen kruis aan de bovenkant, dit is erg scherp en ik heb een pad tussen het kruis en de tentwand geplaatst om dit te voorkomen. Anders is de tent zeer stabiel en zeer ruim.

Gecontroleerde beoordeling

Bin sehr zufrieden, Aufbau war auch nicht schwer, hat schon den ersten Frost und Starkregen hinter sich. Also meine Pflanzen sind geschützt und sieht auch noch gut aus. Auf jeden Fall von mir eine Kaufempfehlung

Ik ben zeer tevreden, het opzetten was ook niet moeilijk, de eerste vorst en hevige regenval zijn er al achter de rug. Zo zijn mijn planten beschermd en zien ze er nog goed uit. Absoluut een koopadvies van mij

Gecontroleerde beoordeling

Sehr schnelle Lieferung, Aufbauanleitung könnte verständlicher sein

Zeer snelle levering, montage-instructies kunnen duidelijker zijn

Gecontroleerde beoordeling

Verarbeitung gute Qualität, ordentliche Verschweißung, alle Teile aus Metall, sehr stabil. Aufbauanleitung könnte etwas besser sein, insbesondere der Hinweis das Gestänge in das Zelt zu bauen und die Füße dann von außen durch die Öffnungen im Zelt verbinden. Aufbau geht schnell, eine zweite Person ist hilfreich. Das Zelt bietet jede Menge Platz bei guter Wärmeleistung und guter Verarbeitung.

Vakmanschap van goede kwaliteit, goed laswerk, alle metalen onderdelen, zeer stabiel. Montage instructie kan iets beter, met name het advies om de stokken in de tent te bouwen en dan de voeten van buitenaf door de openingen in de tent te verbinden. Installatie is snel, een tweede persoon is handig. De tent biedt veel ruimte met een goede warmteafgifte en goed vakmanschap.

Gecontroleerde beoordeling

Zelt ist echt top ,für unsere eingepflanzte Palme,nur der versprochene Reißverschluss fehlt im Boden ! Schade....

Tent is echt top, voor onze aangeplante palmboom mist alleen de beloofde rits in de grond! Jammer....

Gecontroleerde beoordeling

Positiv: Das Zelt ist einfach aufzubauen. Material scheint sehr robust. Mal schauen wie es den Winter übersteht. Negativ: Die Reisverschlüsse des Eingangs sind nicht gegen Regen z.B. mit einer Lasche geschützt. Bei Starkregen läuft durch die Ritzen viel Wasser in das Zelt.

Voordelen: De tent is eenvoudig op te zetten. Materiaal lijkt erg stevig. Eens kijken hoe hij de winter overleeft. Negatief: De ritsen bij de ingang zijn niet beschermd tegen regen, bijvoorbeeld met een flap. Bij hevige regen loopt er veel water door de kieren de tent in.

Gecontroleerde beoordeling

Wurde bisher nur zusammengebaut um zu schauen ob alles ok ist. Macht aber einen guten und stabilen Eindruck und ist denke ich zum überwintern der Blumen gut geeignet. Habe es sogar nochmal bestellt weil eins doch für 2 Große Pflanzen zu klein ist.

Tot nu toe is het alleen in elkaar gezet om te kijken of alles in orde is. Maar maakt een goede en stabiele indruk en ik denk dat het goed geschikt is om de bloemen te overwinteren. Ik heb hem zelfs nog een keer besteld omdat 1 te klein is voor 2 grote planten.

Gecontroleerde beoordeling

Keine Bauanleitung dabei. Stäbe krumm. Schlechte Verarbeitung. Kompliziert im Zusammenbau.

Geen montage-instructies inbegrepen. staven krom. Slechte verwerking. Ingewikkeld om te monteren.

Gecontroleerde beoordeling

Leider kann ich nichts zur Wärmedämmung- Frostschutz etc. sagen- Durch eine völlig unzureichende Aufbauanleitung und einem Hinweis auf einen Link - der auch nicht weiterhilft - ist ein vernünftiger Aufbau nicht möglich - es erklärt sich nicht von selbst..... Ging zurück/ Schade

Over de warmte-isolatie, vorstbeveiliging enz. kan ik helaas niets zeggen - door totaal ontoereikende montage-instructies en een link naar een link - wat ook niet helpt - een redelijke montage is niet mogelijk - het is niet zelf- verklarend..... Ging terug/ Jammer

Gecontroleerde beoordeling

Für den Preis ok

Oké voor de prijs

Gecontroleerde beoordeling

ES war superschnell und leicht aufzubauen. Wie die Pflanzen darin den Winter überstehen bleibt abzuwarten.

Het was super snel en makkelijk op te zetten. Hoe de planten de winter overleven, valt nog te bezien.

Gecontroleerde beoordeling

Der Aufbau war auch alleine gut zu schaffen. Alle meine sechs Zitonen- und Orangenbäumchen gingen hinein. Hoffe wenn es dann Frost gibt, daß alles gut geht und ich alle über den Winter bekomme. Sollte dies der Fall sein was ich hoffe und glaube, dann ärgern mich die 500 Euro die ich jedes Jahr an meine Gärtnerei fürs Überwintern gezahlt habe.

De montage was gemakkelijk alleen te doen. Al mijn zes citroen- en sinaasappelbomen gingen erin. Ik hoop dat als het gaat vriezen alles goed gaat en ik iedereen de winter door krijg. Als dit het geval is, wat ik hoop en geloof, dan irriteer ik me aan de 500 euro die ik elk jaar aan mijn kwekerij betaal voor de winter.

Gecontroleerde beoordeling

Vorweg : ich habe lange gesucht um etwas zu finden, wo ich meine selbstgezüchteteten Zitronen und Pepperonies über den Winter gut unter bzw. durch bringe und nicht im Haus hin und her rutschen muss. :-) Ich habe die kleine Variante gewählt, da ich nur ein kleines schnuckeliges Zelt wollte. ° Lieferung ging schnell, kam gut verpackt hier an ° Aufbau : ging zügig , allerdings sollte man (zumindest bis es auf 2-3 stäben steht) zu zweit sein ° leider war keine Aufbauanleitung dabei, es ist nicht schwierig, aber man muss dann trotzdem erstmal überlegen , ok wie funktioniert das jetzt !!! ° man kann es auf der Wiese aufstellen und mit Haken befestigen ° oder wie ich auf die Terasse stellen, siehe Fotos (allerdings sollte es ein geschütztes Plätzchen sein , falls der Wind mal kräftiger ist) ° Material - feste durchsichtige Plane - sehr gut ° Stangen stabil ° untergrund - ist stoff den man auch aufmachen kann zb. wenn man es auf die Wiese stellt sehr gutes Produkt, würde ich mir immer wieder zulegen

Allereerst: ik ben al lang op zoek naar iets waar ik mijn zelfgekweekte citroenen en pepperoni in de winter kan bewaren en niet heen en weer hoef te schuiven in huis. :-) Ik koos voor de kleine variant omdat ik alleen een klein, schattig tentje wilde. ° Levering was snel, het kwam goed verpakt aan ° Montage: ging snel, maar je moet met twee personen zijn (in ieder geval totdat het op 2-3 stokjes staat) ° helaas waren er geen montage-instructies, het is niet moeilijk, maar je moet nog steeds denk eerst, ok hoe werkt het nu!!! ° je kunt hem op het gazon zetten en vastzetten met haken ° of zoals ik op het terras zetten, zie foto's (maar moet een beschutte plek zijn als het harder waait) ° materiaal - stevig transparant zeildoek - zeer goed ° palen stabiel ° ondergronds - is materiaal dat ook kan worden geopend, b.v. als je het op de wei zet, een heel goed product, zou ik het keer op keer kopen

Meer klantenbeoordelingen weergeven Minder klantbeoordelingen laten zien