Klarstein meets NUMAN

Thuis genieten van een heldere sound

Jij luistert ook graag naar je favoriete liedjes terwijl je luid meezingt tijdens het koken en bakken?
Dan hebben we nu iets heel bijzonders voor je: Klarstein werkt samen met NUMAN - het premium merk voor HiFi apparatuur. Van luidsprekers, via radio's tot compacte installaties leveren Klarstein en NUMAN nu alles wat je oortjes begeren en je de hele dag met een vette sound begeleiden kan.

Ontdek onze nieuwe audio categorieën

Luidspreker

Het kiezen van de juiste luidspreker moet goed overlegd worden want dit is het beslissende component als het gaat om luisteren naar je favoriete songs, live concerten of evergreens. Heb je liever een massieve staande luidspreker om vast te installeren of toch maar beter een schap- of centrale luidspreker die flexibel in je inrichting te integreren is? Ben je fan van bijzonder vette beats? Dan zijn onze subwoofers net wat voor jou.

Naar de luidsprekers

HiFi & luidsprekersets

Je hebt graag alles in dezelfde stijl - en dat geldt ook voor je audio-apparatuur? Zo zij het: NUMAN biedt je een discreet en elegant design met een uitgekiende klankesthetiek die in alle onderdelen van je set perfect aansluit en je een harmonieus concept biedt voor elke ruimte.

Naar de sets

Luidsprekersaccessoires

Het zit 'em altijd in de details: Stabiel en geluidsoptimaliserend krijgen onze NUMAN luidsprekercovers, standaards en kabels het voor elkaar je luisterbelevenis van muziek en home cinema systematisch en flexibel te perfectioneren.

Naar de accessoires
Naar boven