14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Huishoudelijke Apparaten


Huishoudelijke apparatuur van Klarstein - van magnetron tot koelkast

Of de eigen vier muren groot of klein zijn - huishoudelijke apparatuur mag in geen geval ontbreken. Gekoelde drankjes uit de koelkast of wijnkoelkast zijn tenslotte niet alleen 's zomers een welkome verfrissing en zonder deze alledaagse hulpjes zouden veel levensmiddelen er al snel niet best meer uitzien. Maar de kast met de gekoelde inhoud is allang niet meer het enige apparaat waar we niet meer zonder kunnen.

Onmisbare huishoudelijke apparaten om het leven te vereenvoudigen

Koelkasten en vriezers zijn in ieder geval niet meer uit het alledaagse leven weg te denken. Dat geldt ook voor de oven en de magnetron. Als je iets na het bakken of een biefstuk na het braden wilt laten rusten, gaat dat niet zonder oven. Magnetrons zijn vooral ideaal wanneer je snel iets op wilt warmen. Afhankelijk van de extra functies zijn gerechten daarin ook te bereiden of te ontdooien.

Om te voorkomen dat de keuken ongewenst verandert in een stoomkamer, mag een afzuigkap natuurlijk niet ontbreken. Die neemt niet alleen stoom en damp voor zijn rekening, maar zorgt ook voor helder zicht. Ze verwijdert daarnaast vocht en luchtjes. Hierdoor kan er minder vocht op meubels en muren condenseren wat de oppervlaktes ontziet. Dit scheelt vooral bij het schoonmaken. Want met stoom en damp wordt ook vet over de keuken en aangrenzende vertrekken verdeeld. Afzuigkappen kunnen dit voorkomen en zo het werk reduceren.

Grote huishoudelijke apparaten - grote opluchting

Na het koken en eten komt een ander ongeliefd deel van het werk aan bod: de afwas. Serviesgoed, bestek en glazen stapelen zich al na een paar maaltijden hoog op. Om te voorkomen dat er na een viergangenmaaltijd een slechte sfeer ontstaat omdat pannen en borden moeten worden gewassen, mag ook een vaatwasser niet ontbreken in de moderne keuken. Wie denkt dat een vaatwasser niet de moeite waard is voor een eenpersoons huishouden vergist zich. Dankzij de kleine en grote modellen is er voor elk soort huishouden een geschikt model. En de meeste mensen willen niet meer zonder.

De was is voor de meeste mensen, net als de afwas, ook niet echt een geliefd thema. Natuurlijk is iedereen dol op de geur van fris gewassen kleding - maar wassen, het naar buiten of een speciale ruimte brengen, ophangen, weer afhalen... Kan dat niet gemakkelijker? Natuurlijk, daarvoor is de wasdroger uitgevonden. Deze levert betrouwbaar kastdroge was af. Dat is niet alleen een voordeel als het buiten regent of de waslijn bezet is. Door het droogproces wordt de was heerlijk zacht, pluis en dierenhaar wordt verwijderd en dankzij droogtrommeldoekjes of bijbehorende vloeibare toevoegingen kan er ook nog een aangename geur aan worden gegeven.

Klarstein biedt ook een assortiment biertapinstallaties, ijsblokjesmachines en kookplaten. Bovendien heeft Klarstein voor alle huishoudelijke apparaten de nodige accessoires beschikbaar.

Huishoudelijke apparatuur kopen - waarop letten?

In de eerste plaats natuurlijk op het energielabel. Want hoewel ze handig zijn, verbruiken de apparaten natuurlijk stroom. Om de energiekosten laag te houden moet de energie-efficiëntie zo hoog mogelijk zijn.

Belangrijk is daarnaast dat het apparaat geschikt is om aan de eigen behoeften te voldoen. We bieden daarom een groot assortiment verschillende formaten aan, zodat voor een single huishouden net zo gemakkelijk een geschikt apparaat kan worden gevonden als voor een groot gezin.

En last but not least moet het apparaat er natuurlijk ook goed uitzien. Tenslotte bepaald elk huishoudelijk apparaat de sfeer in de ruimte. We hechten daarom waarde aan moderne, aantrekkelijke en stijlvolle designs.

Naar boven