De beste Black Friday deals voor 2019

Divers, modern, verleidelijk: ontdek de beste deals voor huishoudelijke apparaten om je moderne levensstijl op te laden wanneer Black Friday 2019 begint.

En dat is nog niet alles, de winkelervaring eindigt niet met een black weekend. In plaats daarvan krijg je een hele black month!

Topfeitjes over Black Friday

We zullen al je vragen over Black Friday beantwoorden. Je zult leren hoe de hype rondom de superuitverkoop met wereldwijde bekendheid is ontstaan, en hoe het aan zijn huidige naam komt.

Tot slot vind je de top zeven shoptips hoe je de beste deals kunt grijpen op Black Friday.

Hoe begon Black Friday?

De naam stamt van een citaat van de politie-afdeling van Philadelphia in de jaren '50, die de term gebruikte om het hevige verkeer en de mensenmassa's beschreven die kwamen winkelen op de vrijdag na Thanksgiving.
Volgens een andere theorie hebben veel bedrijven hun jaarlijkse verkopen voor een groot deel aan deze dag te danken, en dus ook goede cijfers: ze schreven 'zwarte cijfers' in de boekhouding, waardoor de dag de geschiedenis in ging als Black Friday.

Wat is Cyber Monday?

Niet alleen Black Friday, maar de maandag na Thanksgiving heeft consumenten historisch verleid met onverslaanbare deals. Cyber Monday, dat origineel werd gezien als de laatste kans voor mensen die in het weekend niet snel genoeg waren, heeft zich in Europa gevestigd en kan net als Black Friday niet langer worden genegeerd als een dag met een serieus verkoopvolume voor online winkels.

Leuke weetjes over Black Friday

  • "Friday-after-Thansgiving-itis" is de naam van de 'ziekte' die je krijgt de vrijdag na Thanksgiving, wanneer je niet naar je werk kunt komen omdat je te druk bent met koopjes jagen.
  • Proost! Volgens een onderzoek zijn 12% van de Amerikaanse shoppers onder de invloed van alcohol op Black Friday. Of je in die staat makkelijker geld uitgeeft is nog niet bekend.
  • Wie had dat gedacht? Black Friday is het drukst voor één specifieke vakgroep: loodgieters. Hoe bizar dat ook klinkt, CNN heeft uitgezocht dat loodgieters vaker moeten uitrukken om het 'overbelaste systeem' dat door zoveel klanten onder druk wordt gezet te herstellen.

Volg ons op Instagram!

De beste shoptips voor Black Friday

1. Goed plannen is het halve werk

Zeker op Black Friday is het niet altijd makkelijk om alle deals in het oog te houden. Het is daarom een goed idee om vooraf te bepalen wat je wil kopen, waar en hoeveel je er maximaal voor wil betalen.

good planing klarstein black friday

2. Niet te impulsief

Het is goed om spontaan te zijn, alleen niet op Black Friday. Het is beter om je shopdromen tot realiteit te maken door te kiezen uit een klein aantal deals die je vooraf hebt gekozen, dan om spijt te krijgen van een haastige impulsaankoop.

impulsive shopping black friday

3. Nieuwsbrieven zijn een must

De beste deals op Black Friday zijn altijd de deals waar je van weet. Nieuwsbriefabonnees zullen dagen van tevoren weten welke deals je misschien interessant vindt. 

newsletter klarstein black friday

4. Relatief goedkoop

Het is aan te raden om prijs en prestatie te vergelijken voor de grote dag, want niet iedere heftig aangekondigde deal op Black Friday is ook echt een goede deal. Dus is een vergelijking voor de grote uitverkoop een goed idee. Trouwens, onze uitverkoop begint eerder, maar onze kaken staan stijf op elkaar ☺.

cheap shopping black friday

5. Kerstmis komt eraan

Wees vrolijk, want de deals op Black Friday van vandaag kunnen de kerstcadeaus van morgen zijn. Door een beetje vooruit te plannen, kun je al je aankopen vroeg op orde hebben. Geloof ons, je hebt nog nooit zo'n relaxte decembermaand gehad.

christmas black friday

6. Goed geïnformeerd

Als je ons volgt op Instagram en Facebook, krijg je altijd informatie over de nieuwste deals. Naast alle Black Friday-deals, krijg je ook informatie over veel evenementen en weggevertjes. Kom erbij en grijp nooit meer mis!

social media klarstein black friday

7. Tijd om modern te leven

Als je graag hulp hebt in het huishouden, krijg je in onze Black Friday-uitverkoop waar voor je geld. Of het nou keukenapparaten, huishoudelijke apparaten of klimaatbeheersingsproducten zijn, er zijn hier geen limieten aan de geweldige prijzen en het kleurrijke aanbod.

modern living black friday

Black Friday is nu Black November

De deals op Black Friday worden altijd beter, de producten diverser en onze verlanglijstjes langer. Het lijkt gepast om het idee van Black Friday dan ook te upgraden.

Daarom bieden we je de legendarische Black Month-deals en doen we een fikse extra korting op de oorspronkelijke Black Friday. Laten we van Black Month de meest kleurrijke novembermaand ooit maken

Het aftellen naar de Black Friday-uitverkoop begint op 1 november 2019. Zorg dat je geweldige aanbiedingen van Klarstein krijgt voor Black Friday en Black Month!

Naar boven