14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Afzuigkap onderbouw


Onderbouw afzuigkap - hoge functionaliteit & chic design bij Klarstein

Afzuigkappen zorgen voor frissen lucht in de keuken. Als je kookt of braadt ontstaat damp. En soms bevat deze damp ook vet. Deze vettige damp komt laagje na laagje steeds weer op je kastjes terecht. Het is lastig te verwijderen. Om de verspreiding van damp te voorkomen installeer je een onderbouw afzuigkap.

Je kunt kiezen uit verschillende modellen. Deze onderscheiden zich qua constructie en design. De onderbouwkap maakt een onopvallende integratie mogelijk. Voor de installatie heb je een hangend kastje nodig, dat de afzuigkap omvat.

Hoe werkt de onderbouw afzuigkap?

Onderbouw afzuigkappen zijn naar keuze te gebruiken met een circulatiesysteem of afvoersysteem. Denk eraan dat een afvoersysteem een afvoer naar buiten vereist. Als die niet beschikbaar is kan het afvoersysteem niet geïnstalleerd worden en is alleen een circulatiesysteem mogelijk. Deze is bij de modellen van Klarstein echter absoluut effectief.

De onderbouw afzuigkap heeft verschillende standen. Je kunt een licht afzuiging kiezen of kiezen voor de hoogste stand. Dit is vooral bij braden aan te raden. De onaangenaam riekende damp wordt betrouwbaar door de afzuigkap opgezogen.

Klarstein heeft ook onderbouwmodellen die uittrekbaar zijn. Het voordeel daarbij is dat de kap weer onder het kastje verdwijnt wanneer hij niet gebruikt wordt. Zo valt ze in het geheel niet op. Dit is een voordeel voor de keukenoptiek. Bij behoefte kun je de onderbouwkap met een enkele handbewegingen uittrekken.

Verschillende kleuren en designs naar keuze

Als je op zoek bent naar een onderbouw afzuigkap, kun je bij Klarstein kiezen uit verschillende designs. Klassieke kleuren als zwart en wit zijn uiteraard beschikbaar. Stem het design af op de kleur van je keukenkastjes of zet een fraai accent. In elk geval voegt elke afzuigkap van Klarstein zich harmonieus in je keuken in.

Onderbouw afzuigkap met circulatiesysteem

alle Klarstein afzuigkappen voor onderbouw zijn geschikt als circulatiesysteem. Dit betekent dat de installatie heel eenvoudig is. Als je de onderbouw afzuigkap wilt installeren, bouw je hem in eerste instantie in een hangend kastje in. Deze bevindt zich boven je kookplaat. Denk eraan dat het kastje moet worden voorbereid op de komst van een onderbouw afzuigkap.

Verbindt de onderbouwkap met een stopcontact. Daarna installeer je een luchtfilter en een vetfilter. Beiden kun je vervangen. Vervolgens kun je de onderbouw afzuigkap in gebruik nemen. Overtuig jezelf ervan dat de damp, die tijdens het koken ontstaat, betrouwbaar afgezogen wordt.

Voordelen van een onderbouw afzuigkap van Klarstein

Bij Klarstein vindt je ingebouwde afzuigkappen, onderbouw afzuigkappen en plafond afzuigkappen, die perfect in je keuken passen. Je kunt kiezen uit talloze modellen, die zijn gemaakt in verschillende kleuren en van hoogwaardige materialen en voorzien van vernuftige technologie, die zich elegant invoegen in de aanwezige inrichting en met verschillende vermogensstanden voldoen aan je behoeftes.

Als je keuken over een afvoersysteem beschikt, kun je kiezen voor een ingebouwde afzuigkap, die de lucht niet filtert of bewerkt, maar die simpelweg afvoert naar buiten: In dat geval is het afvoerkanaal verborgen in de kast. Als je keuken niet over een afvoersysteem beschikt, is een afzuigkap met circulatiesysteem het beste alternatief. Een circulatiesysteem is niet minder effectief bij het bestrijden van damp en onaangename luchtjes, dankzij het actieve filtersysteem, dat gebruik maakt van de zuiverende eigenschappen van houtskool voordat ze de schone lucht weer terug in de keuken blaast.

Vindt vandaag nog de juiste onderbouw afzuigkap of onderbouwkap om de damp in je keuken betrouwbaar af te zuigen. Alle Klarstein artikelen zijn voorzien van een hoogwaardig design. Bovendien is een garantieperiode van twee jaar gegarandeerd en gratis retourzending binnen de eerste 60 dagen.

Naar boven