Mini Koelkasten & Minibar


Welke mini koelkast is geschikt voor mij?

Direct vanaf de bank een gekoeld biertje pakken na het werk, frisdranken voor het personeel op kantoor of de medicijnen die ten alle tijden gekoeld moeten bewaard moeten worden: er zijn genoeg goede redenen om een ​​mini koelkast te kopen. Maar welk van de apparaten past het beste bij uw individuele wensen en visies? Uiteindelijk hebben de verschillende modellen, voor een deel,ook grote verschillen.

Waar u op moet letten als u goedkoop een minibar of een koelkast tafelmodel wilt kopen

Twee belangrijke aspecten hebben prioriteit:

  • Voor welk doel is de kleine koelkast nodig?
  • Welke opslagcapaciteit moet deze hebben?

De compacte apparaten fungeren vaak als handige minibars in bijvoorbeeld kantoren, verkoopruimten of vergaderruimtes. Drankjes en snacks worden hier uren of zelfs dagen heerlijk koel en fris bewaard, zodat u ze vervolgens zonder aarzeling aan uw klanten, personeel en zakelijke partners kunt aanbieden. Als u een minibar voor zakelijke doeleinden wilt kopen, moet u er rekening mee houden dat deze niet alleen functioneel en energiezuinig moet zijn, maar er daarnaast ook goed uit moet zien. U wilt tenslotte graag een goede indruk maken! Een mini koelkast met een glazen deur is zeer elegant en aantrekkelijk. Dankzij de doorzichtige deur is de inhoud van de mini koelkast direct zichtbaar voor iedereen: hiermee kunt u uw gastvrijheid en ernst overbrengen. Een positief neveneffect: u kunt altijd zien wanneer de spullen in de koelkast moeten worden bijgevuld. En als we het over bijvullen hebben: de optimale opslagcapaciteit hangt uiteraard af van de individuele omstandigheden. In een klein bedrijf dat minder vaak bezoek van klanten heeft, is een model met een inhoud van 24 liter zeker voldoende. Als de mini koelkast bedoeld is voor gastronomische doeleinden, als het bijvoorbeeld in hotel- of gastenkamers wordt geplaatst, dan is een nog lagere opslagcapaciteit van 17 liter zeker voldoende. Als het personeel meer mensen bedraagt en er is een hoge mate van interactie met de klanten en het grote publiek, dan moet u kiezen voor een voldoende ruim model. Maar wat als u een mini koelkast voor tussen uw eigen vier muren wilt kopen?

Mini koelkast kopen: De compacte koelkast voor thuis

Een huishouden zonder een nood aan bijzonder grote hoeveelheden benodigdheden, heeft meestal geen grote koelkast nodig. Een dergelijk apparaat zou slechts een stroom zuiger zijn, gezien het feit dat de inhoud nauwelijks zou worden gebruikt. Een kleine koelkast met een vriesvak is daarom veel voordeliger voor een eenpersoonshuishouden. Dit geldt met name als u kiest voor een mini koelkast A +++, omdat dergelijke modellen u de zekerheid bieden dat hun elektriciteitsverbruik aangenaam laag is. Normaliter worden de apparaten thuis in de keuken geplaatst. Als u uzelf de reis van de bank naar de keuken wilt besparen voor uw avond biertje, dan kunt u de kleine koelkast ook eenvoudig in uw woonkamer plaatsen. Als u bijvoorbeeld een mini koelkast met een retro ontwerp koopt, zal deze ook nog eens dienen als een uiterst stijlvolle blikvanger. Met zijn prachtige kleuren en sympathieke retro charme zal deze veel meer zijn dan alleen een huishoud apparaat, hij zal uw gasten verbazen. Let er bij het kiezen van een minibar op dat deze aangenaam stil is, anders stoort het u tijdens het ontspannen en genieten van televisie. Maar maakt u zich geen zorgen: moderne A +++ mini koelkasten scoren punten vanwege hun nauwelijks merkbare geluidsniveau. Dit betekent dat u hem ook in uw slaapkamer kunt plaatsen als u dat zou willen.

Naar boven