Kookplaten


Inductie kookplaat, infrarood kookplaat of keramische kookplaat? Bij Klarstein geen probleem!

Maar welke is de juiste voor jou? Dat is de vraag die je moet beantwoorden voordat je er een aanschaft om het juiste model voor je individuele behoefte te vinden. Hoeveel geld wil je uitgeven en heb je eerder een model voor de camping nodig waar geen vier kookpitten worden gebruikt? Voor de aanschaf moet je jezelf precies afvragen wat je wil. Maar een ding is duidelijk, welke kookplaat je ook kiest, aan de volgende verwachtingen moet hij in ieder geval voldoen: Voedsel moet gelijkmatig verwarmd worden, hij moet snel kunnen verhitten en energie-efficiënt zijn, een snelle reiniging is gegarandeerd en het design moet natuurlijk passen!

Met een kookplaat koken en braden zoals je wil

Altijd en overal plezier in koken. Dat gaat met een compacte en uitermate praktische inductie kookplaat van Klarstein. De enige vereiste en voorwaarde is een stopcontact. Voor de rest ben je volledig onafhankelijk voor wat betreft je culinaire experimenten. Een inductie kookplaat van Klarstein kan moeiteloos op balkon of terras worden geplaatst. Zonder problemen kan hij echter ook in de garage of op de camping lekkere gerechten koken of braden.

Kookplaten met timer voor nog meer onafhankelijkheid

Een bijzonder voordeel, dat bijvoorbeeld de Klarstein VariCook XL met zich meebrengt, is de mogelijkheid om te koken met een timer. Het gewenste wattage en de temperatuur kunnen zo heel eenvoudig aan een specifieke tijd worden gekoppeld. Zodra de ingestelde kooktijd afgelopen is, schakelt de inductie kookplaat zich automatisch uit. Terwijl uw gerechten dus helemaal vanzelf gaar worden, kun jij je aan andere taken wijden en bijvoorbeeld een heerlijk dessert klaarmaken. Buitengewoon modern wordt alles dankzij de touch bediening en het glazen oppervlakte laat zich gemakkelijk reinigen. Ook het formaat van de beide kookvelden zijn aangepast aan de gangbare formaten van kook- en koekenpannen.

Geschikt voor alle soorten pannen: de Captain Cook² dubbele infrarood kookplaat

Twee keramische kookvelden garanderen een snelle verhitting! De warmbloedige dubbele kookplaat is heel populair in de catering en bij volkstuinders omdat een flexibel transport gegarandeerd is en alleen een stopcontact nodig is. Via een traploze draaiknop aan de voorkant kan de temperatuur worden ingesteld om je gerechten op een constante temperatuur te houden. Er zijn geen speciale potten of pannen nodig en ook het schoonmaken is tot een minimum gereduceerd.

Een keramische kookplaat met 4 zones moet het worden?

Dan is een model van Virtuosa precies de juiste! Stijlvol introduceert het een beetje luxe in je keuken. Met een moderne touch sensor met digitaal display laat de temperatuur zich moeiteloos regelen, zonder extra knoppen en schakelaars die het oppervlakte van je keukenhoek doorbreken. Ook de ingebouwde timer is ideaal wanneer je tijdens het koken nog even gauw wilt stofzuigen of de telefoon gaat. Ook een oververhittingsbescherming en weergave van resterende warmte laten de hartjes van keukenprinsessen sneller slaan.

Je twijfelt nog? Dan gewoon even bij de Klarstein kookplaten snuffelen - het juiste model staat er gewoon tussen!

Naar boven