14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Ovens


Ovens & mini ovens met moderne functies bij Klarstein

In een moderne keuken gebruik je een oven, mini oven of inbouw oven met veel functies. Naast hitte boven- en onderin of hete lucht kun je in de oven grillen of een lekkere pizza klaarmaken. Individuele ovens kun je in een hoge kast inbouwen. De kookplaat wordt afzonderlijk in het werkblad geplaatst.

Individuele oven of inbouw set

In ons assortiment vindt je individuele ovens die je kunt combineren met een kookplaat naar keuze. Deze optie is aan te bevelen wanneer je al een kookplaat hebt. Alternatief kun je kiezen voor een set. De sets bevatten naar keuze een kookplaat of een combinatie van een kookplaat en afzuigkap.

Als je je keuken helemaal wil voorzien van nieuwe elektrische apparaten is een set een voordelige optie. Je krijgt niet alleen hoogwaardige apparatuur, maar bent ook voordeliger uit. De sets zijn flexibel in elke inbouw keuken in te bouwen.

Belangrijk om te weten:

In tegenstelling tot een klassiek elektrisch fornuis hebben inbouw ovens een eigen controlepaneel. Hetzelfde geldt voor de kookplaat. Zo geef je je keuken individueel vorm conform je eigen smaak en je eigen behoeftes.

Oven kopen en in een hoge kast inbouwen.

Voor de installatie van een oven heb je een hoge kast nodig, die voorbereid is op de inbouw van het apparaat. Het voordeel is dat je de inbouw oven op ooghoogte kunt inbouwen. Wanneer je de inhoud eruit neemt hoef je niet meer te bukken. Hetzelfde geldt voor de controle van de vooruitgang door de grote glazen ruit.

Inbouw ovens van Klarstein zijn qua design en integratie in de keuken gebaseerd op het Amerikaanse model. Ze gelden als verdere ontwikkeling van de klassieke inbouw oven waarbij de kookplaat en oven een uniek controlepaneel hebben. De vormgeving in de keuken werkt met de afzonderlijke integratie van de inbouw oven en de kookplaat dynamischer en moderner.

Belangrijk om te weten:

Inbouw ovens hebben standaard afmetingen. Onafhankelijk van het soort keuken kun je dus elke oven in je hoge kast inbouwen. Let er wel op dat de hoge kast voorbereid is op de inbouw van een oven. De inrichting van de deuren boven en onder het apparaat moet coherent zijn. Voor nagenoeg alle soorten keukens zijn deze hoge kasten beschikbaar.

Kernmerken van een inbouw oven

Inbouw ovens overtuigen niet alleen door hun chique design, maar ook door hun kwaliteit. Een display in het midden van het paneel laat de ingestelde temperatuur en het betreffende programma zien. In uitgeschakelde toestand kun je bovendien altijd de tijd aflezen.

De gaarruimte heeft bij veel modellen een volume van 70 liter. Dit is voldoende om op meerdere niveaus te bakken of te braden. Met een afzonderlijke pizza setting krijg je een knapperige bodem en sappig beleg. De inbouw ovens zijn veelzijdig en gemakkelijk in gebruik.

Voordelen bij de aanschaf van een mini oven van Klarstein

Ben jij ook zo dol op de aanblik van huishoudelijke apparatuur uit vervlogen tijden, toen dat nog echte blikvangers waren? Sommige inbouw ovens en mini ovens van Klarstein zijn ontworpen in retro optiek. Neutrale kleuren, zoals zwart of crème, en nostalgische bedieningselementen herinneren aan vroegere tijden. Stem het design af op de kleur van je keukenkastjes of zet een fraai accent.

Ook de populaire mini ovens bevinden zich in ons assortiment. De mini oven biedt een plaatsbesparend alternatief voor kleine huishoudens. Voor taart of pizza, de mini oven met circulatiesysteem is tegen elke taak opgewassen. Voor het bereiden van spiesjes of gegrilde kippetjes is er zelfs een grillfunctie. Een kleine oven of mini oven is dus een meer dan volwaardig alternatief voor zijn grotere tegenhanger.

Ovenset voor de inrichting van je nieuwe keuken

Je hebt je keuken nieuw ingericht en wil alle elektrische apparatuur, zoals een oven of invouw oven, nieuw aanschaffen? Dan is de elektrische kookplaat gecombineerd met een afzuigkap de juiste keuze. De inbouwset is in verschillende varianten beschikbaar. Stem de kookplaat en afzuigkap qua functies en design op je keuken af.

Een afzuigkap is in elke keuken absoluut aan te bevelen. Ze neemt vet en luchtjes op. Zo kun je een vettige waas, die tijdens het koken ontstaat, op je keukenmeubels voorkomen. Alle beschikbare modellen zijn voorzien van een filter en zijn ook zonder externe afvoer te gebruiken.

Wil je een oven kopen en hecht je waarde aan een chic design en hoge functionaliteit? Klarstein biedt een ruime keuze aan ovens, zoals mini ovens, ovens met keramische plaat en inbouw ovens, die ook in een set verkrijgbaar zijn. Lees meer over onze aanbiedingen op klarstein.nl.

Naar boven