14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Prullenbakken


Prullenbak

Klarstein biedt je hoogwaardige en moderne prullenbakken in verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn zeer eenvoudig te bedienen en maken indruk met hun aantrekkelijke ontwerp. Veel prullenbakken zijn uitgerust met een afvalscheidingssysteem. Daardoor is het heel gemakkelijk huisvuil te scheiden van bioafval en afval voor de gele afvalcontainer. Je kunt verschillende modellen kiezen waarbij één bak 2 vakken heeft. Met de Ordnungshüter 3 bieden we je een afvalscheidingssysteem aan waarbij de prullenbak 3 keer is onderverdeeld. Alle producten zijn gemaakt van roestvrij staal en hebben een poedercoating. Aan de binnenkant vind je praktische houders voor de afvalzakken, die je snel kunt wegnemen.

Afvalemmers Cleansmann en Cleanton.

Deze twee modellen hebben veel overeenkomsten en slechts een paar verschillen. Ze zijn niet alleen geschikt voor de keuken, maar ook voor de badkamer, de gang, de tuin en overal waar je je afval snel en betrouwbaar wilt weggooien. Dankzij het hoogwaardige materiaal en het aantrekkelijke design kunnen ze zowel binnen als buiten goed in het totaalbeeld worden geïntegreerd. De capaciteit van beide modellen is 50 liter, wat erg groot is Het afval wordt geurloos en veilig afgesloten. In beide gevallen is het een prullenbak met een sensor. Wil je er vuilnis ingooien, dan kan dit volledig zonder aanraken. Begeef je je binnen een afstand van 20 cm of minder, dan gaat de bak met sensor automatisch open. Hij blijft nu 5 seconden open en sluit dan vanzelf weer. Als alternatief kun je de afvalemmer ook met één druk op de knop bedienen.

Ordnungshüter 3 - prullenbak 3 maal

Met het Ordnungshüter 3 model is afvalscheiding een fluitje van een cent. Aan de binnenkant bevinden zich drie stabiele emmers die duidelijk van elkaar gescheiden zijn. De bak voor bioafval heeft een groene sticker, de bak voor normaal huisvuil heeft een bruine sticker en de bak voor plastic heeft een gele sticker. Wil je er vuilnis ingooien, gaat de emmer aan de voorkant open. Dit wordt mogelijk gemaakt door een geïntegreerde frontale klepopening. Je hebt de mogelijkheid iedere emmer afzonderlijk eruit te nemen, te legen en vervolgens weer terug te plaatsen.

Prullenbak voor 2 vakken - huisvuil en bioafval

Verschillende modellen hebben één vak of 2 vakken. In het laatste geval zijn dit pedaalemmers of bakken met een sensor die een duidelijke scheiding tussen normaal huisvuil en bioafval mogelijk maken. Hecht je waarde aan een bediening met sensor, dan kun je kiezen uit onder andere de volgende modellen:

  • Grandmaster Trash
  • Royal Trash Sensor of
  • Touchless Ultraclean Sensor prullenbak.

Deze prullenbakken hebben een belangrijk voordeel, omdat ze niet alleen zijn uitgerust met een geurfilter, maar ook met een stabiele ozon sterilisatie. Dit maakt het mogelijk om veilig en betrouwbaar ongeveer 90% van de virussen en bacteriën te doden die zich in afval bevinden. Aangezien er een sensor voorhanden is, hoef je de prullenbak niet met de hand te openen. Ga je op 20 afstand of dichterbij staan, dan gebeurt dit automatisch. Dan heb je 5 seconden om het afval bij te vullen, want daarna sluit de emmer weer.

Prullenbak kopen - wij geven je graag advies!

Hebben we je interesse gewekt en wil je een prullenbak kopen? Dan zouden we het fijn vinden als je contact met ons opneemt. We adviseren je graag en ondersteunen je bij je keuze.

Naar boven