14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Keukenapparatuur


Met de keukenapparatuur van Klarstein de perfecte start van de dag tegemoet!

Of het nu gaat om een eenpersoonshuishouden, een gezin met kinderen of een studentenflat - de keuken is voor iedereen een centrale plek waar we het grootste deel van onze tijd doorbrengen. Hier bereiden we het eten, zetten koffie of thee en gebruiken we vaak onze dagelijkse maaltijden. De keuken is dan ook niet zelden een plek waar we samenkomen en tijd doorbrengen met vrienden of familie. Om deze tijd zo zorgeloos mogelijk door te brengen, biedt Klarstein verschillende kleine en grote hulpjes die het werk in de keuken niet alleen makkelijker maken, maar er ook mooier uit laten zien.

Voor het optimale ontbijt ontbreekt nog de juiste uitrusting? Dan kan het rondneuzen beginnen!

Of je nu een koffieliefhebber of een theedrinker bent, heb je 's ochtends meer zin in zelfgebakken broodjes of toast, bij Klarstein vind je voor iedereen de juiste producten. Je kunt je na het opstaan verheugen op de verse koffie die al is gezet en op je wacht. Waarom jezelf niet op een beetje luxe trakteren? Het Bamboo Garden koffiezetapparaat van Klarstein maakt dit mogelijk met zijn geïntegreerde timerfunctie. Iedereen die alles nieuw inricht, moet zeker een kijkje nemen bij de Klarstein ontbijtsets. Alle keukenapparatuur voor een topontbijt in één - en dat in dezelfde stijl. Bijvoorbeeld de Sunday Morning ontbijtset, die naast de klassiekers zoals een koffiezetapparaat, waterkoker en broodrooster ook nog over een eierkoker beschikt. Zo snel wordt de keuken een blikvanger en een plek waar het goed toeven is.

Gezonde dorstlessers snel en eenvoudig zelf maken!

Gezonde voeding is de trend, daarom grijpen steeds meer mensen niet alleen naar de kant-en-klare smoothie in de koeling, maar mengen die meteen zelf. Gewoon in de supermarkt vitaminebommen inslaan en de blender & juicer of vruchtenpers pakken. Wat dacht je van een komkommer-avocado smoothie of een exotische fruitsmoothie van Klarsteins merkambassadeur Enie van de Meiklokjes? Wie niet genoeg kan krijgen van de gezonde drankjes, hier vind je een selectie heerlijke recepten en alles rondom het thema smoothies! Het is zo makkelijk iets goeds te doen voor je lichaam - zonder dat je het plezier hoeft te missen.

Het dagelijks leven eenvoudiger maken met keukenapparatuur van Klarstein

Zelfs het zware werk mag de vrolijkheid en gezelligheid in de keuken niet verstoren. Bij Klarstein vind je verschillende handige soorten keukenapparatuur die het koken en bakken dubbel zo leuk maken. Zelf brood bakken was uitgesloten omdat je niet wilde worstelen met het dikke deeg? Dit hoeft niet het geval te zijn als je een comfortabele keukenmachine in huis hebt. Zo kan de bespaarde energie perfect worden gebruikt voor andere activiteiten. Natuurlijk is het nog makkelijker direct brood te bakken met een Klarstein broodbakmachine die het hele gezin van vers brood voorziet. Ook pizza of koekjes kunnen zo in zeer korte tijd worden gebakken.

De juiste keukenapparatuur kopen en plezier hebben in de keuken!

Wie een blik op de Klarstein stoomkoker of ook in de kleine keukenapparatuur categorie werpt, vindt een bonte mix van krachtige hulpen voor een aangenaam dagelijks leven. Als je 's avonds haast hebt, kan een tosti-ijzer uitkomst bieden. Met slechts een paar ingrediënten kan iedereen zijn favoriete tosti maken. Super lekker, makkelijk en snel!

Wie houdt er niet van die zondagmiddagen waarop je samen met vrienden of familie koffie drinkt en samen heerlijke wafels bakt? Passend daarbij is een elektronische melkopschuimer voor het optimale genot. Daarnaast biedt Klarstein een grote selectie friteuses, ijsmachines, barbecues, voedseldrogers, reserveonderdelen en passende accessoires.

Praktisch - eenvoudig - chique! Dan kan het rondneuzen beginnen!

Naar boven