14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Ontdek de Smart Home-app 2.0 van Klarstein

Ons motto: smart thuis Smart leven.

De toekomst is slim! Dat is waarom de Klarstein app met ons assortiment smart-apparaten meegroeit. Met elke update wordt het een smart hub voor thuis en wordt het steeds leuker om er gebruik van te maken. Word wakker op een zonnige ochtend en zet met je smartphone direct vanuit bed de airco aan. Vrij ademen. Op kantoor: als je niet zeker weet of de verwarming nog aanstaat, controleer je dat gewoon met je mobieltje. Easy. Kook je voor je vrienden vandaag? Je hoeft ze niet te vertellen dat jouw smart-keukenmachine het meeste werk heeft gedaan. Controleer en bedien moderne apparaten zoals onze mobiele, stille en krachtige airco's in real time - waar je ook bent. Bespaar energie en verminder je stressniveau én je elektriciteitsrekening. Klinkt dat allemaal geruststellend en aantrekkelijk? Zo ja, dan nodigen we je van harte uit kennis te maken met de nieuwste versie van de Klarstein app.

Probeer het eens met gezelligheid: smart home-systemen zijn de sleutel

Het is een spannende tijd, want de smart home-revolutie is volop aan de gang. En bij Klarstein zijn we bezig onze huishoudapparaten efficiënter te gebruiken, nu het 'internet of things' nieuwe mogelijkheden biedt. Onze Klarstein-app is de all-in-one oplossing waarmee je je flexibel in de verbonden Klarstein-wereld verplaatst. Je moet niet meer naar een apparaat lopen om het te bedienen. Het komt als het ware via toegang op afstand naar je toe. De Smart Home-app van Klarstein verandert je tablet en smartphone met Android- of iOS-besturingssysteem voor bepaalde producten in moderne bedieningscentrums.​

Jouw voordelen van onze Klarstein-app

  • Flexibel en mobiel:bedien je slimme Klarstein-apparaten vanaf elke plaats met internettoegang.
  • Intelligente hub verdeling: voeg gezinsleden aan je account toe en laat ze aangesloten apparaten controleren en bedienen.
  • Real time controle: je kunt al je smart-apparaten live bedienen en bijvoorbeeld de temperatuur en vochtigheid aanpassen. Profiteer van een optimaal overzicht van je woning door wekelijks schema's en virtuele kamers voor je smart-apparaten te maken.
  • Intuïtief ontwerp: ontdek een meer natuurlijke en uitnodigende app die perfect aansluit bij Klarstein als merk.
  • Apparaat hulp: begeleidt je bij alle functies van je smart-apparatuur.
  • Voortdurende uitbreiding van recepten: je vindt altijd nieuwe recepten, handleidingen en inspiratie in een groot aantal categorieën van de database voor elk van onze smart- en niet smart keukenapparaten.
  • Regelmatige portfolio uitbreiding: met een groeiend aantal smart-apparaten voor alle seizoenen is er altijd meer variatie en diversiteit om je hele smart-huis in één app te hebben.
  • Klarstein goes international: we bieden onze content nu al in zes talen aan!
  • Snelle registratie ontmoet gratis gebruik: creëer eenvoudig je account door je naam, e-mailadres en wachtwoord in te voeren. Het is ook mogelijk je via social media in te loggen: Google, Facebook, Twitter of Apple account Geniet van de voordelen van onze app - zonder enige kosten.
  • Altijd up-to-date: in onze geïntegreerde nieuwsfeed zijn er regelmatig wetenswaardigheden uit de Klarstein-wereld.

Snel en eenvoudig uitgelegd: zo regel je je smart home-apparaten van Klarstein

Altijd paraat voor jou

Heb je vragen, opmerkingen of hulp nodig bij het smart-apparaat? Geen probleem! Je kunt altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag en kijken uit naar je feedback!

App support

Appsupport

Smart Home-app, receptenapp: alles in één. Alles in je broekzak.

Intussen zijn er verscheidene aanbiedingen in het digitale applicatielandschap. Daarom krijg je in onze Klarstein-app jouw volledig persoonlijke all-inclusivepakket: als besturingscentrum, kookboek en inspiratiebron begeleidt ze je altijd en overal. En er valt veel te ontdekken!

Klarstein-receptenzoeker: een potpourri met de lekkerste ideeën

Alleen het beste voor jou en je gasten! Van heerlijke quiches tot sensationele soepen en romige kwarktaarten, je vindt tal van smakelijke en gezonde ideeën in onze receptenzoeker - met een handige ingrediëntencalculator en eenvoudige instructies. Creëer je eigen kookboek, inspireer ons met jouw creaties en maak deel uit van de grote Klarstein receptenwereld.

Welkom in het deeltje Kookprofessionals van de app: wat mag het vandaag zijn?

Als je vrienden of familie ontvangt voor een etentje of een romantisch avondje voor twee plant, dan ga je uit van het beste resultaat. Of je nu een beginner in de keuken bent, een hobbykok of een echte professional - onze Klarstein app ondersteunt en inspireert alle gebruikers in gelijke mate: beginners werken zich op tot professionele niveaus en wie al ervaring heeft, is blij dat hij of zij zoveel tijd bespaart. Door je smart-keukenapparatuur aan te sluiten zoals de quickstick smart sous vide of VitAir smart, krijg je toegang tot exclusieve recepten met begrijpelijke en gedetailleerde instructies. Zo heb je met één druk op de knop de juiste apparaatinstellingen en al het andere dat je voor je gerecht nodig hebt.

Gewoon slim: laat voor je koken met een druk op de knop

Zodra de ingrediënten zijn bereid, stop je ze in het smart-keukenapparaat, druk je op de startknop in de app en kun je achteroverleunen en relaxen. Maak je je zorgen over kooktijden en temperaturen? Niet langer nodig, de relevante instellingen worden automatisch gemaakt. Je nieuwe standaardrecept zal zijn: kies een menu en vertrouw op je Klarstein apparaat. Laten we eerlijk zijn: alleen een privé-kok is handiger.​​​​

Hier mis je niets meer: altijd up-to-date met Klarstein

In ons 'volledig zonder zorgen'-pakket vind je ook nog ons magazine, waarin ons team je regelmatig voorziet van tips en tricks en alle wetenswaardigheden uit de Klarstein-wereld. Wil je nieuwe slimme producten ontdekken? Ben je op zoek naar het geschikte geschenk? Dan vind je hier vast en zeker wat je zoekt!

Dus: nu downloaden en rondsnuffelen!

Naar boven