14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Ontdek Klarstein nieuw
Alles voor je Cleaning Mode​

Orde is het halve leven. Een opgeruimd en schoon huis geeft je niet alleen een goed gevoel, maar ook een spreekwoordelijk heldere kijk op de volgende projecten, wensen en doelen. Aan welke spullen en herinneringen hecht jij bijzonder veel waarde? Wat wil je graag goed opbergen of uit je blikveld laten verdwijnen? Tegen tapijtvlekken, bergen afwas, stapels wasgoed en vuilnishopen trek je met onze efficiënte Klarstein ordebewakers ten strijde - overwinningsgarantie inclusief. Dus: zin in de Cleaning Mode? We zijn er klaar voor!

Stapels wasgoed adieu met Klarstein​

Wassen, drogen, strijken...volop in de Cleaning Mode, houden we ons allereerst bezig met wat op de vloer ligt: de stapels wasgoed! Voorsorteren luidt hier het credo, om zinvol van start te gaan. Witte was kan met het milieuvriendelijke citroenpoeder in de machine weer wit gemaakt worden, zwarte kleding moet indien mogelijk zijn donkere tint behouden, kookwas hygiënisch fris en bonte was met kleurkracht gewassen worden - daarom scheiden we het van elkaar. Temperatuur niet vergeten! En vervolgens wordt er op volle kracht gedroogd en gestreken. Wat voor velen als lastig huishoudelijk werk geldt, maakt hier met de clevere en efficiënte Klarstein apparaten echt plezier, omdat je snel ziet wat je al allemaal hebt gedaan. We gaan van start!​

​Klarstein wasmachines en droogtrommels​

Klassieke wasmachines en droogtrommels voor grote woningen, smalle modellen voor singels en campers, of ruimtebesparende shirt-drogers voor alleenstaanden en iedereen die het druk heeft, maken in een handomdraai korte metten met jouw stapel was. Bijzonder belangrijk bij Klarstein: de intuïtieve bediening. Spullen erin, deur dicht, knop indrukken, klaar. We willen bij jou geen kostbare tijd roven met gecompliceerde handleidingen, maar capaciteit voor de werkelijk belangrijke dingen in het leven schenken, zonder dat je van je Cleaning Mode hoeft af te zien. Met Klarstein is alles op elkaar afgestemd.

Klarstein strijkijzers​

Wie kent het niet: „Strijk me, baby!“ horen we allemaal vaak in ons innerlijke oor als we de stapels overhemden, blouses en broeken aankijken die we nu al te graag met het nodige uitstel willen opstapelen. Stop! Dankzij ons Klarstein strijkijzer kom je niet eens in de gelegenheid om ertussenuit te knijpen. Geïntegreerde dampvariaties, een krachtig basisstation en superlicht glijdende strijkijzers ontkreuken al je outfits sneller dan je lievelingsserie op Netflix voorbij is. Wedden?​​

Bye kruimels op de grond met Klarstein​

Je springt graag met blote voeten uit bed en op weg naar het koffiezetapparaat? Je houdt ervan op sokken door de woonkamer te glijden? Dan weet je vast en zeker hoe comfortabel een schone vloer aanvoelt, waarbij je na het betreden niet nog eens stof en kruimels van je voeten moet afvegen als je het weer naar je zin wilt maken op bank of bed. Maak nu korte metten met het huisstof. Onze Klarstein stofzuigers helpen je daarbij en bezorgen jouw Cleaning Mode dat speciale beetje extra - zowel droog als nat. Ben je erbij?

Klarstein accustofzuigers​ ​

Snoerloos, zonder zak, maar vol power: met onze Klarstein accustofzuigers neem je niet alleen afscheid van vuil op de vloer, maar ook van de verwarde snoeren en stoffige verwisseling van stofzuigerzak. Veelzijdig inzetbaar, handzaam en flexibel kun je hem dwars door je woning jagen, mee op vakantie nemen en na gedane reiniging onopvallend opbergen. Zo zorgt het klikklakkend wegzuigen van kruimels meteen voor nog meer plezier.

Klarstein stofzuigers en robotstofzuigers​ ​

Stofzuigen kan zeer motiverend zijn - vooral wanneer je alle stofdeeltjes in de badkamer, broodkruimels in de keuken en chipskruimels voor de bank te pakken krijgt en het bevredigende geluid van het klikklakken klinkt. 1-0 voor jou en jouw Klarstein stofzuiger! Je hebt even geen tijd om met de hand te stofzuigen? Ook geen probleem: onze Klarstein robotstofzuigers gaan voor jou de kruimelstrijd aan terwijl jij onderweg bent - of gewoon met de voeten omhoog wilt zitten.

Klarstein nat- en droogzuigers​ ​

Jij bloeit in je Cleaing Mode echt helemaal op? Wat dacht je van een nat- en droogzuiger? Reinig je rijk met de geïntegreerde zuig- en wisfunctie zoals een professional en ga met de kruimels onder de eettafel, de stofdeeltjes onder het bed en de tegelvlekken in de badkamer de strijd aan. Alles is snel spiegelschoon en je tilt je feel good factor thuis op een heel nieuw niveau - je zult zien!

Ciao keukenchaos met Klarstein​ ​

De was is gedaan, de vloer weer schoon - nu ontbreken alleen nog de berg afwas en vuilniszakken in de keuken. Je hebt genoeg van het eeuwenlang met de hand afwassen? Jouw vuilniszak in de open stinkt in de open emmer vrolijk voor zich uit? Redding nabij: in de laatste meters van jouw Cleaning Mode jagen onze automatische huishoudhelden je nog eens flink op. Is je nieuwe Klarstein vaatwasser eenmaal ingeruimd, dan goochelt ze stil voor zich uit en laat jouw leeggeruimde aanrecht weer glanzen. Ondertussen verslindt onze Klarstein vuilnisemmer onopvallend etensresten en vuil en past zich naadloos aan jouw keukeninrichting aan. Zo wordt je keuken snel weer je lievelingsplek.

Klarstein vaatwassers​ ​

In mini-versie voor je kookunit of in grootformaat voor het hele gezin: met Klarstein vaatwassers heb je weer eens heerlijk zin om te koken en bakken, want het afwassen daarna is voor jou enkel nog een druk op de knop. Voorbij zijn de tijden waarin na je favoriete driegangenmenu een spoort van verwoesting door je keuken trok. Ga na afloop toch liever met je geliefde en een glaasje wijn bij elkaar zitten en laat de avond ontspannen ten einde lopen. Jouw Klarstein vaatwasser regelt de rest.

Klarstein vuilnisemmers​

Vuilnisemmers zijn echte underdogs! Die met een pedaalfunctie zijn de wijdverbreide klassiekers die we je natuurlijk niet willen onthouden. Extreem robuust begeleiden ze hele generaties en overleven iedere verhuizing. Maar we hebben nog meer in petto: met onze sensorprullenbakken spaar je onnodig contact met jouw vuilnisverslinder. Bewegingsloos opent hij zich precies op het moment wanneer jij het wilt. Ongewenste geurtjes of contact? Had je gedacht. Extreem robuust en met veel capaciteit begeleiden ze hele generaties en overleven iedere verhuizing. Je vuilnis is uit je gezichtsveld en je handen blijven schoon. Win-win!

Naar boven