14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Vaatwasser


Vaatwasser - Intelligente oplossingen van Klarstein voor het comfortabel & hygiënisch reinigen van serviesgoed

Een vaatwasser is voor de meeste mensen een zegen want het handige huishoudelijke apparaat vereenvoudigt het reinigen van servies, glazen en bestek. Met een vaatwasser wordt het alledaagse serviesgoed hygiënisch schoon en vaak al binnen een paar minuten. Moderne vaatwasprogramma's werken energie-efficiënt en kenmerken zich door verschillende modi. Afhankelijk van het programma is het servies al snel weer beschikbaar. Ook de stroombesparing kan aanzienlijk zijn. Kort of lang programma: Het loont zich een vaatwasser te kopen omdat u ondertussen wel iets beters te doen heeft.

Bij Klarstein kun je een vaatwasser kopen die bij je levensstijl past. Snuffel in onze online shop voor een vaatwasmachine die bij je past en verheug je op modellen met een groot bedieningscomfort.

Inbouw vaatwasser - Ingebouwde oplossing met uitstekende esthetiek

Wanneer je waarde hecht aan een smaakvolle optiek en een aantrekkelijke structuur in je keuken, is een ingebouwde vaatwasmachine de geschikt keus. Hij wordt optisch één geheel met alle andere apparaten en meubelstukken in je keuken. Een inbouw vaatwasser wordt daarbij onder het werkblad in je keuken geplaatst. Hij heeft geen afdekking en kan van hetzelfde front worden voorzien als de keukenkastjes. Daardoor ontstaat een harmonisch totaalplaatje en is de vaatwasser niet als zodanig te herkennen.

Afwasmachine - Vrijstaand

Als alternatief voor de inbouw vaatwasser kun je ook kiezen voor een vrijstaande vaatwasmachine. Een dergelijk model beschikt over een afdekking en biedt veel voordeel als het gaat om flexibiliteit. Wanneer je een kleine keuken hebt waarbij alle beschikbare plaats al ingenomen is door andere apparaten, kun je de vrijstaande vaatwasmachine ook in een andere ruimte met passende aansluiting zetten. In sommige flats kan het bijvoorbeeld zo zijn dat de wasmachine noch in de badkamer, noch in een externe ruimte kan staan. Vaak wordt deze dan in de keuken ingebouwd, zodat een eventuele afwasmachine moet wijken. In dit geval biedt deze vrijstaande oplossing de nodige speelruimte.

Grote of kleine vaatwasser?

Bij het formaat van de afwasmachine heb je de keus: standaard worden vaatwassers met een breedte van 60 of 45 cm aangeboden. De kleine vaatwasser met 45 cm breedte is geschikt voor single huishoudens, maar ook voor senioren. Een gezin met kinderen is daarentegen beter af met een 60 cm breed model. Daarnaast kun je ook kiezen voor een compacte vaatwasser. Deze wordt doorgaans geleverd in een modulaire constructiewijze en is qua afmetingen een afgeslankte versie van de klassieke modellen. In de regel is een dergelijke modulaire spoelmachine 60 cm breed bij een hoogte van slechts 45 cm.

Ook vind je bij Klarstein kleine vaatwasmachines, die ook wel als tafelmodel functioneren. Een kleine vaatwasmachine is, bijvoorbeeld, geschikt voor de camping of het tuinhuisje, wanneer je geen zin hebt om je koffieservies heen en weer te slepen.

Vaatwasser in aantrekkelijke designs

We bieden een smaakvolle selectie vaatwasmachines in elegante kleuren, zoals zwart, wit en antraciet. Pep introduceer je in je keuken met een retro model in roze of hemelsblauw.

Bestel nu je favoriet!

Ook interessant:

Huishoudelijke Apparaten, Keukenapparatuur, Airconditioning, Verwarming, Luchtkwaliteit, Barbecues, Koelkasten & Vriezers, Koelkasten, Wijnkoelkasten, Afzuigkappen, Infrarood verwarming, Elektrische haard, Airco, Luchtkoeler

Naar boven