Een koelkast vinden - levensmiddelen & dranken bewaren op de juiste temperatuur

Een blik op de gekoelde en ongekoelde supermarktschappen laat direct zien welke levensmiddelen alleen houdbaar zijn door ze tot de houdbaarheidsdatum koel te bewaren. Ook verfrissende drankjes smaken in gekoelde vorm aanzienlijk beter. Of je nou voor het eerst op zoek bent naar een koelkast of dat je een koelkast wil kopen omdat je oude apparaat defect is, in het Klarstein assortiment vindt je zeker het model dat je zoekt. Bij de aanschaf van een koelkast zijn er echter een aantal criteria waar je op moet letten wanneer je wilt dat het niet zomaar een apparaat is, maar het optimale apparaat voor jou. Welke aspecten zijn in acht te nemen? Bij ons kun je een koelkast aanschaffen en het koopadvies krijg je er gratis bij.

De koelkast - klein of groot? - Het bepalen van de behoefte voor een doelgericht formaat

Je wil de hele familie voorzien van lekker gekoelde levensmiddelen? Wanneer je keuken, of een andere ruimte, voldoende plaats biedt, kan een side-by-side koelkast degene zijn die aan je behoefte voldoet. Voor een stelletje of een single huishouden is een koelkast in klein formaat een verstandige keuze.

Een koelvriescombi of een koelkast zonder vriesvak?

De beschikbare ruimte in je keuken is beperkt, zodat je geen aparte vrieskast kunt plaatsen? Een koelkast zonder vriesvak doet betrouwbaar zijn werk en biedt een schap meer of is qua hoogte iets minder groot. Wanneer het inhoudelijk vermogen van je koelkast belangrijk is en je - bijv. in de kelder - ruimte hebt voor een afzonderlijke vrieskist, kun je bij een inbouwkoelkast of vrijstaand model afzien van een vriesvak. Een koelkast met vriesvak heeft als voordeel dat je artikelen uit de koelruimte moeiteloos in het vriesvak kunt plaatsen. Wanneer de vrieskist ergens anders staat heb je hier iets meer tijd voor nodig. Het kan daarom zinvol zijn een koelkast met vriesvak te kopen. In een koelvriescombinatie is de bergruimte voor diepvriesitems nog weer wat groter. Maak je beslissing aan de hand van de beschikbare plaats en de hoeveelheid levensmiddelen die je wilt invriezen.

Vrijstaande side-by-side koelkast of inbouwkoelkast met vriesvak?

Inbouwapparatuur heeft een gelijkmatig aanzicht, wat je keuken heel elegant in scène zet. Vandaar dat je in onze shop aantrekkelijke inbouwkoelkasten vindt en je, bijvoorbeeld, voor een inbouwkoelkast met vriesvak kunt kiezen. Wanneer de ruimte in je keuken het toelaat, is ook een vrijstaand apparaat - in klassieke uitvoering of als side-by-side oplossing - mogelijk. Anders dan bij een inbouwkoelkast blijf je met een dergelijk apparaat flexibel en je kunt hem later probleemloos ergens anders neerzetten. Vrijstaande koelkasten zijn geliefde modellen en worden vaak ook als tweede koelkast aangeschaft.

Moderne koelkast vs. retro koelkast

Je wilde altijd al een koelkast die niet alleen van binnen, maar vooral ook van buiten uitgesproken cool is? Met een retro koelkast zet je een opvallende blikvanger in je keuken en verander je je keukeninterieur in een handomdraai in een Amerikaanse diner. Om de stijlvolle optiek - zacht roze of typisch rood - goed uit te laten komen, is een dergelijk model als vrijstaande variant beschikbaar. Je kies voor een elegante uitvoering in moderne look? Koop nu je favoriete koeling!

Ook interessant:

Huishoudelijke Apparaten, Keukenapparatuur, Airconditioning, Verwarming, Luchtkwaliteit, Barbecues, Koelkasten & Vriezers, Mini Koelkasten & Minibar, Vriezers, Koelkasten met vriezer, Drank koelkasten, Wijnkoelkasten

Naar boven