14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Pedaalemmer

In de keuken, de badkamer of welk ander vertrek dan ook, overal wordt afval geproduceerd. Daarom mag een afvalbak in geen enkel huishouden ontbreken. Als je geen zin hebt om je steeds weer te bukken, de vuilnisemmer schoon te maken en je rug te belasten, kun je gewoon voor een pedaalemmer kiezen. Wat deze moderne exemplaren kenmerkt, waar je ze kunt gebruiken en met welke features ze overtuigen, lees je hier.

Wat maakt pedaalemmers nou zo bijzonder?

De vuilnisbak beschikt over een voedpedaal wat hem heel comfortabel in gebruik maakt en de rug ontziet. Je hoeft hem daarnaast niet met je handen aan te raken. Zet je voet op het pedaal en gooi het afval erin. Als je het pedaal loslaat sluit de deksel vanzelf. Vingerafdrukken en afvalresten behoren daarmee tot het verleden. Grotere exemplaren, met een inhoudelijk vermogen van 30 liter of meer, zijn perfect voor in de keuken. De goed gesloten binnenruimte houdt bovendien luchtjes tegen. Je kunt hem veelzijdig gebruiken, bijvoorbeeld:

 • In de keuken

 • Andere ruimtes in de woning, zoals de badkamer

 • In de tuin

 • Op kantoor

 • In de horeca

Verschillende soorten pedaalemmers met verschillende features

Bij een vuilnisbak met gescheiden systeem wordt het afval binnenin van elkaar gescheiden. Of de bak twee of drie uitneembare emmers bevat, beslis je zelf. De Grandmaster Trash vuilnisbak van Klarstein beschikt in de royale binnenruimte over drie emmers met elk 18 liter inhoudelijk volume, waarin je allerlei soorten afval kunt sorteren, zoals:

 • Restafval

 • Bio afval

 • Blauwe pmd vuilniszak

 • Externe behuizing van stabiel rvs

 • Voetpedaal van duurzaam rvs

 • Gemakkelijk te bedienen, non-slip pedaal

 • Goed dicht sluitende deksel

 • Eenvoudig schoon te maken

Pedaalemmer kopen - Welke wordt het?

Pedaalemmers gaan heel gemakkelijk open door op het voetpedaal te drukken. Beslis zelf of het een behuizing inclusief emmer of een model met twee of zelfs drie uitneembare emmers moet worden. Daarmee kun je allerlei soorten afval moeiteloos sorteren. Alle emmers zijn individueel uitneembaar. Ook het inhoudelijk vermogen varieert. Kies de juiste grootte, die perfect in de gewenste ruimte past en geschikt is voor de hoeveelheid afval. Van voordeel zijn bovendien deksels met een zachte en geruisloze Soft Close functie. Snuffel eens in het assortiment van electronic.star. Hier vindt je afvalemmers in verschillende uitvoeringen, van verschillende materialen en kleuren van hoge kwaliteit. Rvs kenmerkt zich door de robuustheid, duurzaamheid en moeiteloze reiniging. De modellen zijn moderne, hoogwaardig en overtuigen door een aantrekkelijk design.

FAQ

Wat is een pedaalemmer?

Een vuilnisemmer is een onmisbaar item in elk huishouden. Heel populair zijn pedaalemmers, die je heel eenvoudig kunt openen dankzij het voetpedaal waardoor je niet hoeft te bukken. Bij het weggooien van je afval houdt je dus beide handen vrij. Nare luchtjes blijven ook onder controle dankzij de goed sluitende deksel.

Welke voordelen heeft een pedaalemmer?

Daar de afvalemmer in verschillende formaten verkrijgbaar is en je hem niet handmatig open hoeft te doen, maakt hij een comfortabele en hygiënische afvoer van je afval mogelijk. Daarbij sluit de deksel zich weer zacht. Een vuilnisbak met scheidingssysteem ondersteunt de recycling van verschillende soorten afval.

Waar kun je een pedaalemmer gebruiken?

De pedaalemmer kun je in de keuken, badkamer en op nog heel veel andere plaatsen, zoals tuin, terras of kantoor, gebruiken. Ze zijn allemaal gemaakt van onderhoudsvriendelijke materialen.
Naar boven