14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Koelkasten met vriezer


Koelvriescombi van Klarstein - hoogwaardige kwaliteit & elegante optiek

Een koelvriescombinatie is onmisbaar in de moderne keuken. Je kunt levensmiddelen op een beperkte ruimte zowel koelen als invriezen. De modellen van Klarstein zetten een fraai en kleurrijke accent in je keuken. Kies voor een koelkast combinatie, die aan je eisen voldoet en zich optisch perfect in je keuken voegt.

Bij Klarstein vindt je een grote selectie koelvriescombinaties, Amerikaanse koelkasten en retro koelkasten, die volledig beantwoorden aan de eisen van het moderne leven als het gaat om gebruik, comfort en verbruik. Om de keuze te vereenvoudigen geven we je nuttige informatie, die je helpen om de geschikte combinatie te vinden.

Voordat je overgaat tot de aanschaf van een koelkast met vriezer moet je allereerst bepalen hoeveel ruimte je beschikbaar hebt, voordat je naar design, volume en functies kijkt. Hiervoor moet je de afstand meten met open koelkastdeur. Veel modellen zijn omkeerbaar, d.w.z. dat de deur zo gemonteerd kan worden dat die ook vanaf de andere kant geopend kan worden.

Kwalitatief hoogwaardig koelen en vriezen

Behalve de optiek is ook het voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm van belang. Dit is bij alle koelvriescombinaties van Klarstein gegarandeerd. Een gering bedrijfsgeluid is, bijvoorbeeld, voor woonkeukens een belangrijk kenmerk. Doorslaggevend is daarentegen het vermogen te koelen en te vriezen.

Veel modellen zijn voorzien van een 4-sterren vriesvak, dat zich bovenop bevindt. Hier volgt het design het Amerikaanse voorbeeld. Het vriesvak bevindt zich boven de koelzone. Zo kun je er altijd iets uithalen, zonder dat je je hoeft te bukken.

Koelvriescombinatie in Amerikaans design

De koelvriescombinatie van Klarstein is ontworpen als staand apparaat. Dat betekent dat je de koelvriescombinatie vrij in de keuken kunt plaatsen. Je hebt er geen hoge kast voor nodig. Zo kun je de koelvriescombinatie dus gerust in een hoek of voor een vrije muur neerzetten.

Een vrijstaande koelvriescombinatie moet een optisch aantrekkelijk effect hebben. De modellen van Klarstein vormen een waar visueel hoogtepunt. Naast klassieke zilver, vindt je ook koelkasten met vriezer in zwart of helder rood.

Een klassiek witte koelkast is niet echt naar je zin? Klarstein biedt alternatieven. Kies voor een chic Amerikaans design. De deuren zijn hierbij afgerond.

De handgrepen voegen zich harmonisch naar het geheel. Zo verandert een koelkast in een ware blikvanger. Kies een kleur die harmonieert met het design van de rest van je keuken. Als alternatief kun je ook bewust kiezen voor een bepaald kleuraccent en zo een contrast met je design creëren.

Energiebesparende modellen garanderen gering stroomverbruik

Moderne keukenapparatuur moet zuinig functioneren. Klarstein zet ook op dit gebied nieuwe maatstaven. Kies een A+++ koelvriescombinatie uit ons assortiment, als je waarde hecht aan het besparen van energie. Op het gebied van koel- en vriesprestaties zijn er geen beperkingen, ondanks het lagere energieverbruik.

Pas het formaat aan je behoefte aan

Het formaat van een koelvriescombinatie moet worden aangepast aan het aantal personen binnen een huishouden. Voor een vrijgezel is een kleine en compacte koelvriescombinatie voldoende. Je vindt verschillende modellen met een volume van circa 65 liter in het Klarstein assortiment. Een dergelijke koelvriescombinatie is ook voor tuin- of vakantiehuisjes heel geschikt.

Gezinnen hebben over het algemeen meer ruimte nodig om te koelen en in te vriezen. De grotere koelkastcombinaties voldoen aan deze behoefte. Ook in deze categorie kun je kiezen voor een A+++ koelvriescombi. Bijzonder populair zijn de grote modellen in de retro look van de jaren 40 en 50. Vanzelfsprekend kun je ook hierbij kiezen uit verschillende kleuren.

Levensmiddelen gaan onder optimale omstandigheden aanzienlijk langer mee. De koelvriescombinatie van Klarstein biedt verschillende zones. Zo kun je groentes, vlees en melkproducten op de ideale temperaturen bewaren. De verschillende zones zijn afzonderlijk afgesloten. Zo blijven gevoelige levensmiddelen aanzienlijk langer vers.

Side-by-side koelkast - de moderne variant

Side-by-side koelkasten mogen zich de laatste jaren verheugen over een groeiende populariteit. Bij deze koelvriescombinatie met dubbele deur liggen de koel- en vrieszones naast elkaar. Als je veel ruimte voor levensmiddelen nodig hebt, is een side by side koelkast met vriezer de beste keuze.

De koelkast is bij een side-by-side combinatie opgedeeld in verschillende zones. Je gebruikt dus onafhankelijke koelzones die zijn afgestemd op de verschillende vereisten van het levensmiddel. De temperatuur wordt ingesteld via een touch display in de deur.

Een groot voordeel van een dergelijke koelvriescombinatie is de ontbrekende ijsvorming. Hierdoor hoef je de koelkast met vriezer niet regelmatig te ontdooien. Dit maakt het dagelijkse gebruik veilig en vooral heel comfortabel.

Informeer op klarstein.de naar de individuele modellen, de kenmerken en de prijzen. Kies voor een koelvriescombinatie, die voldoet aan je voorkeuren qua optiek en kwaliteit.

Naar boven