14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Met sous-vide kokers en slowcookers een nieuwe manier van koken beleven

Een sous-vide stick brengt in het geschikte kookgerei het water op de gewenste temperatuur. Belangrijk voor een goed resultaat: deze temperatuur wordt de hele tijd constant gehouden. Zo creëer je herhaalbare en optimale kookresultaten. Bij ons vind je een breed scala aan producten waaruit je kunt kiezen als je een sous-vide koker kopen wilt.

Wat kan allemaal?

Steaks bakken is eenvoudig, toch? Hup, in de pan ermee en dan in de oven. Klaar. Het kan ook fraaier en voorzichtiger. Wat vind je ervan je steaks sous-vide te bereiden? Dus eerst in het waterbad en dan voor de perfecte dunne korst nog heel kort in de hete pan. Met de sous-vide techniek breng je het vlees op de perfecte temperatuur. In de pan ontstaan dan de geliefde geroosterde stoffen. Natuurlijk kun je niet alleen steaks sous-vide bereiden. Je kunt je groenten in de vacuümzak marineren en ze volledig ingesloten gekruid bereiden. Een knapperige groente met volle smaak is het resultaat. Probeer het!

Weet je niet zeker of je een sous-vide koker of een slowcooker wilt kopen?

De slowcooker combineert de voordelen van voorzichtige bereiding met de zekerheid dat aanbranden praktisch onmogelijk is. Het eten wordt bijna uit zichzelf gaar. De binnenpot van zware keramiek wordt verwarmd via de buitenpot, die een verwarmingselement bevat. De gelijkmatige warmteverdeling garandeert dat het voedsel rondom verwarmd wordt. Een bolognese uit dit genieter-apparaat krijgt een ongekende volle smaak, gestoofd vlees lukt zonder er veel voor te doen. Alles blijft sappig en mals. En met de praktische warmhoudfunctie is het eenpansgerecht op het feestje de hele avond lang perfect.

Stoomkoker - De kroon op het werk in de keuken

Het stoomkoken is de meest voorzichtige manier van bereiden, dat is algemeen bekend. Hoe behoud je anders zoveel goede ingrediënten en zoveel eigen smaak? Deze methode wordt al eeuwenlang gebruikt, vooral in de keuken van het Verre Oosten. Vooral vitamine-B en vitamine-C maar ook mineraalstoffen blijven in het voedsel. We bieden je twee soorten stoomkokers aan, die allebei je repertoire zullen uitbreiden.

De klassieke stoomkoker is een compact tafelmodel met stapelbare kookniveaus. De kookniveaus hebben gaatjes en laten de stoom door. Niet alleen groenten krijgen de voorzichtige bereiding die ze verdienen Ook vlees, vis en eieren kun je op deze manier bereiden. Gewoon water in de tank, timer met de gewenste kooktijd en klaar. Tijdens het koken zie je alles in een oogopslag.

De stoomoven is een inbouwapparaat. Een grote kookruimte biedt de mogelijkheid complete menu's in één keer te bereiden. Daarnaast kan de stoomoven worden gebruikt voor "normaal" bakken. Boven- en onderwarmte en convectie via de achterwand zijn mogelijk. Ook een combinatie van grillen en stoomkoken kan je met onze VaporChef instellen. Zelfs een friteuse vervang je hiermee! De nauwkeurige instelmogelijkheid kan ook worden gebruikt om bevroren voedsel te ontdooien. En als je altijd al hebt willen fermenteren, dan kun je dat nu ook. Voor het schoonmaken is natuurlijk een speciaal programma voorhanden.

Klanten kochten ook:

Huishoudelijke apparatuur, Keukenapparatuur, Verwarmingsapparaten, Airco's, Luchtverbeteraars, Outdoor BBQs, Stoomkokers

Naar boven