14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Wandschouw afzuigkap


De wandschouw afzuigkap - Sterk in functionaliteit en design

De afzuigkap met wandmontage - De aantrekkelijke keukenhulp

De afzuigkap voor wandmontage zuigt damp en onaangename luchtjes rechtstreeks en veilig daar af, waar ze ontstaan: Boven het fornuis of de kookplaat. Daarbij zijn er drie basistechnieken met betrekking tot de afzuigkap. Over het algemeen zuivert de wandafzuigkap de lucht tijdens het koken, door de tijdens het koken, bakken en braden ontstane stoom en vettige damp af te zuigen.

De opgezogen lucht gaat door een vetfilter, die de vuil- en vetdeeltjes uit de opgezogen lucht absorbeert. Belangrijk is dus dat je kiest voor een kwalitatief hoogwaardige wandafzuigkap met krachtig filter. Zo kun je bij Klarstein kiezen tussen wandschouw afzuigkappen, die functioneren met afvoer- of circulatiesysteem en zelfs met hybride technologie.

Afzuigkap voor wandmontage

Een klassieke wandafzuigkap met afvoersysteem zuigt de kook- en braaddampen af en voert die rechtstreeks via een afvoerkanaal naar buiten. Om dit te goed te laten functioneren is het essentieel dat de wandschouw afzuigkap aan of naast een buitenmuur wordt geïnstalleerd. Wanneer dit geregeld is, profiteer je van het volgende voordeel: Je hebt geen aanvullend filter nodig voor de circulerende lucht. Dat is anders wanneer je voor een wandafzuigkap met circulatiesysteem kiest.

De wandschouw afzuigkap - Nu bij Klarstein ontdekken

Afzuigkappen met recirculatiesysteem voeren de opgezogen lucht weer terug de ruimte in waar gekookt en gebraden wordt. Uiteraard na een grondige reinigingsbeurt, die plaatsvindt in het actieve koolfilter. Let er bij de aanschaf van een dergelijke afzuigkap op dat het geurfilter regelmatig vervangen of in ieder geval gereinigd moet worden.

Natuurlijk vindt je op Klarstein.nl ook kwalitatief hoogwaardige filters in een passend design. Een afzuigkap moet echter niet alleen overtuigen door de hoogwaardige functionaliteit, maar ook als het gaat om het design mag hij niets te wensen over laten.

De keuze is reusachtig

Neem de tijd en blader in alle rust door het uitgebreide assortiment van Klarstein. Daar vindt je, onder andere, de Aurora Eco 60 schuine afzuigkap, die zicht kenmerkt door het goed uitgedachte Balanced Light Concept. Ook de Gusteau Aurora inbouwset mag gezien worden en maakt indruk door de solide waardigheid. De Annabelle 60 afzuigkap van glas onderscheidt zich door de elegante optiek en zal zowel op jou als je gasten de nodige indruk maken.

Welke afzuigkap laat jouw hart sneller kloppen? Laat je inspireren door de ruime keuze van Klarstein en profiteer van de talrijke voordelen, die je hebt door te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige wandafzuigkap van gerenommeerde fabrikanten. Na de aankoop zul je er jarenlang plezier van hebben.

Ook interessant:

Huishoudelijke Apparaten, Keukenapparatuur, Airconditioning, Verwarming, Luchtkwaliteit, Barbecues, Afzuigkappen, Eilandkappen, Afzuigkap onderbouw, Schuine afzuigkap, Downdraft afzuigkappen, Filters & accessoires voor afzuigkappen

Naar boven