14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Paneelverwarming


Flexibele warmte dankzij straalkachel & paneelverwarming: nauwkeurig verwarmen - mobiel en tot in de puntjes verzorgd

Mobiele verwarmingsoplossingen zijn steeds meer gevraagd in de meest uiteenlopende gebieden in het leven. Vooral het outdoor segment en de wellnesssector zijn hier grote spelers. Een straalkachel of infraroodverwarming beloven weldadige warmte en kunnen bij KLARSTEIN in talloze uitvoeringen worden besteld. Waar het concreet op aankomt bij de aanschaf van een straalkachel of paneelverwarming, wordt in het volgende overzicht samengevat.

Om deze redenen loont het zich een straalkachel aan te schaffen

Een straalkachel stuurt de geproduceerde energie buitengewoon nauwkeurig naar exact die plaats, die van warmte moet worden voorzien. De omringende lucht wordt daarbij niet verwarmd, wat het gevoel van warmte aanzienlijk intensiveert. Hierdoor zijn ook outdoor bereiken uitstekend te verwarmen, wat zeker in de zomerse avonduurtjes een echte weldaad kan zijn bij afgekoelde temperaturen. Voor binnen is een infraroodverwarming dan een perfecte oplossing, wanneer het er om gaat het huis droog te houden. Zo kan schimmelvorming effectief worden voorkomen. Een infraroodverwarming is snel en ongecompliceerd te installeren en is daarbij ook geschikt als onmiddellijke oplossing wanneer andere warmtebronnen plotseling uitvallen. De installatie kan moeiteloos door iedereen zelf worden uitgevoerd, zonder dat een vakbedrijf ingeschakeld moet worden. De straalkachel is in een handomdraai gemonteerd. Afhankelijk van het gewenste model is ook het gebruik via een app mogelijk. Hiervoor is een wifi verbinding met een ander toestel nodig. Daarmee zijn de straalkachels ook in het Smart Home tijdperk aangekomen.

Straalkachel kopen en uit verschillende opties kiezen

Afhankelijk van het inzetgebied zijn de compacte warmteoplossingen beschikbaar in kortegolf, middengolf en langegolf kachels. De kortegolf toestellen beschikken over de hoogste intensiteit en worden gebruikt in ruimtes die een hoog warmterendement nodig hebben. Dit is bijvoorbeeld in thermen en saunacomplexen het geval. Een paneelverwarming voor de badkamer is daarom een uitstekende oplossing om deze snel op temperatuur te krijgen. Andere toepassingen zijn bijvoorbeeld commodes in de babykamer en vertrekken met een therapeutisch karakter. Langegolf infraroodverwarmingen zijn voorbestemd voor gebruik binnenshuis en zijn bijzonder zuinig wanneer ze ruimtes gedurende langere tijd moeten verwarmen. Een middengolf paneelverwarming is een variant die zowel voor gebruik binnenshuis als voor gebruik buitenshuis bestemd is.

Paneelverwarming voor de badkamer en voor vele andere toepassingsgebieden

De redenen om een paneelverwarming aan te schaffen zijn uiterst veelzijdig. Op een paar toepassingen na zijn ze ideaal als aanvullende verwarming. Daarom kunnen ze vooral in nieuw gebouwen woningen worden ingezet. Hier is, in de regel, een uitstekende isolatie aanwezig, zodat minder warmte nodig is dan in een oude woning het geval is. Daarnaast is een paneelverwarming ook in de kinderkamer te gebruiken en aan te passen aan de behoefte van het kind. Omdat een warmtepaneel heel compact ontworpen is en als compacte warmteoplossing wordt gepresenteerd, kan het ook in een tiny house worden geplaatst. En ook voor campings zijn de modellen van KLARSTEIN een uitstekende keuze. Als het gaat om kwaliteit & design blijven bij onze straalkachels geen wensen onvervuld. Van mobiele straalkachels via een klassiek paneel tot aan handdoekhouders die aan de muur worden bevestigd staat een eersteklas assortiment tot je beschikking.

Naar boven