14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Mobiele airco


Mobiele airco's van Klarstein

Klimaat is belangrijk Het draagt in gelijke mate bij tot welbevinden en gezondheid. In de ruimtes waarin we leven en werken is een goed klimaat belangrijk. Maar niet altijd willen klanten een stationaire airco kopen. Er zijn goede beweegredenen voor een mobiel koelapparaat dat voor flexibel gebruik optimaal geschikt is. Hier kom je daar mee over te weten. Mocht je vragen hebben, gebruik dan gewoon de vakkundigheid van Klarstein en neem contact met ons op!

Stationaire of mobiele koelapparaten?

Allebei hebben ze hun voordeel. Op industrieel gebied of in het kantoor is de vaste airco vaak aan de hand van de wensen geïnstalleerd en mag dan ook rustig stationair zijn. Bij privégebruik of overal waar mobiliteit wordt gevraagd, heeft de mobiele airco zin. Dat geldt voor de kamer-airco die in verschillende ruimtes gebruikt kan worden, maar ook voor de container op het bouwterrein, het evenement of de hal waarin de gasten worden ontvangen. Ook in conferentieruimtes hebben mobiele airco's zich al meer dan waargemaakt. De toepassingsterreinen zijn veelzijdig, zodat het flexibele gebruik altijd de aanschaf waard is.

Voordelen van een mobiele airco in het overzicht leren kennen

De mobiliteit is slechts één voordeel van de bijzondere airco's die je in het assortiment van Klarstein kunt ontdekken. Je profiteert ook van het ongecompliceerde gebruik dat door het lichte gewicht van de apparaten gegeven is. Bovendien wordt de flexibiliteit door een koelapparaat zonder luchtafvoerslang duidelijk verhoogd. Tijd voor vakantie? Met mobiele airco's geen probleem? In de caravan en het weekendhuisje nemen ze nauwelijks ruimte in beslag en zorgen ervoor dat de hitte altijd buiten blijft. Dat is vooral ideaal als je met kinderen of honden op reis bent. De draagbare apparaten hebben daarnaast het voordeel dat ze niet alleen snel ingezet kunnen worden, maar ook naar wens regelbaar zijn. Zo is individuele klimatisering letterlijk in een handomdraai mogelijk.

Vele verschillende koelapparaten: ons assortiment voor jou

Alle koelapparaten in onze shop stammen uit onze eigen hoogwaardige en doordachte ontwikkeling. Zo kunnen we constant goede kwaliteit in materiaal en afwerking garanderen. Bovendien zijn onze ontwikkelingen in het algemeen op consumentengebruik gericht en voor individueel gebruik ontworpen. De meeste modellen scoren met een energie-efficiëntieklasse van minimaal A of meer. Zo zorg je niet alleen in je eigen omgeving voor een geweldig klimaat, maar levert ook een waardevolle bijdrage aan ons gezamenlijke milieu te beschermen. Bij ons ontdek je een mobiel koelapparaat dat perfect bij jouw behoeften pas. Met verschillende ventilatieniveaus, timer en gebruiksmodi kun je jouw apparaat naar wens instellen. Zelfs de optiek is individueel vormgegeven. Een chique design hebben veel van onze koelapparaten en enkele modellen kun je zelfs in verschillende kleuren krijgen.

Mobiele airco kopen: waar moet je op letten?

Je wilt een mobiele airco kopen en hebt vragen? Je hebt informatie nodig over het verschil tussen een koelapparaat zonder luchtafvoerslang en een model met luchtafvoerslang? Je hebt interesse voor accessoires en reservedelen voor de mobiele airco? Neem dan gewoon contact met ons op. Je bereikt onze specialisten via de telefoon of via het praktische contactformulier op onze website. Ons advies is competent, klantvriendelijk en altijd kosteloos. Gebruik onze knowhow en zorg in woon- en werkruimtes voor een klimaat waarin werkelijk iedereen zich op zijn of haar gemakt kan voelen!

Ook interessant:

Naar boven