14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Drank koelkasten


Lekker veel ruimte voor water & co. in de drank koelkast

De koelkast is gewoon te klein voor vruchtensap, water, limonade en bier? Dan is een aparte koelkast voor dranken een handige uitbreiding in de keuken of bijenkeuken. Dat is niet alleen functioneel, maar ziet er ook nog goed uit, want veel koelkasten voor koele drankjes komen in een geweldige baroptiek.

Kies bijvoorbeeld voor een drank koelkast met glazen deur, die een ware blikvanger in je keuken is. Je ziet direct hoeveel dranken je nog op voorraad hebt en dat kan, afhankelijk van het inhoudelijk vermogen, een heleboel zijn. Grotere modellen hebben nogal eens een inhoud van meer dan 250 liter. Bijzonder veel ruimte biedt, bijvoorbeeld, een gastronomische koelkast.

Wanneer je helemaal niet zoveel ruimte voor drankjes nodig hebt, vindt je bij Klarstein ook kleinere modellen, die bijvoorbeeld als kleine barkoelkast maar ongeveer 100 liter of minder volume hebben. Hier vinden moeiteloos een aantal kleinere flessen, pakjes en blikjes een plaatsje. Een flessenkoelkast is een handige uitbreiding in de keuken.

Maar ook in je kelder, berghok of bijkeuken houdt hij je drankjes altijd op een goed gekoelde drinktemperatuur. Voor de opslag van drankjes voor de hele familie, de hele studentenflat of de collega's op je werkplek zijn er grotere modellen beschikbaar, zoals een gastronomische koelkast met heel veel ruimte.

Er zijn talloze gebruiksmogelijkheden voor de koelkast met je favoriete drankjes

Naast het klassieke gebruik in de keuken zijn er uiteraard nog heel veel andere gebruiksmogelijkheden voor je nieuwe flessenkoelkast van Klarstein. Kleinere modellen zijn bijvoorbeeld ideaal voor op kantoor. Zo bespaar je je een wandeling naar de keuken en heb je de melk voor je koffie, of een verfrissende limonade, direct bij de hand.

Ook in kleine studentenkamers of logeerkamers biedt een kleine koelkast als minibar de mogelijkheid om drankjes en kleine snacks plaatsbesparend op te bergen. En als we het dan toch over een minibar hebben: Kleine koelkasten zijn perfect in de barhoek van je woonkamer of kunnen tijdens het volgende tuinfeest op het terras worden gezet voor koele drankjes voor jou en je gasten.

En wat dacht je van een koelkast met glazen deur en als highlight een interne ledverlichting met individueel in te stellen kleurmodi? Sommige van de kleine mini drank koelkasten kun je zelfs meenemen voor onderweg. Ze beschikken voor een gelijkstroomoptie voor in de auto. Je sluit ze gewoon op de sigarettenaansteker aan. Daarmee vormen ze een heel handig idee voor de volgende autovakantie.

Natuurlijk kun je de drank koelkast ook opnieuw uitvinden als mini-koelkast voor levensmiddelen. In het tuinhuisje zou dit wel eens prima van pas kunnen komen. Van grote drank koelkast, als uitbreiding van de koelmogelijkheden in de keuken, tot mini-koelkast voor op kantoor of de volgende party: Bij Klarstein vindt je altijd het juiste formaat!

Ook interessant:

Huishoudelijke Apparaten, Keukenapparatuur, Airconditioning, Verwarming, Luchtkwaliteit, Barbecues, Koelkasten & Vriezers, Koelkasten, Mini Koelkasten & Minibar, Vriezers, Koelkasten met vriezer

Naar boven