Koelkasten & Vriezers


Een gunstig geprijsde koelkast & vriezer voor ieder huishouden - klein of groot? Dat kan bij Klarstein!

We drinken onze drankjes graag koel - in zoverre zijn we het allemaal eens. Daar heb je dan natuurlijk een geschikte koelkast voor nodig. Voor mensen die wat meer ruimte beschikbaar hebben in de keuken, is de Big Daddy Cool koelkast een aanrader. Met een volume van 80 liter is hij niet alleen een optisch highlight, maar biedt met een extra groot 4-sterren vriesvak ook nog voldoende plaats voor ijs en diepvriesproducten. Voor mensen die eerder een kleine keuken hebben, heeft Klarstein een ruime keuze kleine koelkasten, zoals bijvoorbeeld de minibar koelkast 40L1-SG! Het formaat is niet alleen praktisch voor kleine keukens, maar past ook heel goed achter een bar of in de tuin.

Koele verfrissingen voor de volgende vergadering.

De mogelijkheid om potentiële zakenpartners een verfrissend drankje aan te bieden tijdens de eerstvolgende vergadering, is met de Klarstein minibar, in uw vergaderzaal of kantoor, geen enkele moeite. Water, vruchtensap, limonade of zelf gemixte smoothies vindt je aangenaam koel onder handbereik. Maar ook kleine snacks of zoetigheid vinden probleemloos een plaatsje in de betrouwbare koelkasten van Klarstein. Een minibar is niet alleen handig, maar waardeert met een chic design direct de hele vergaderruimte op.

De minibar voor onderweg is de Klarstein Taverna

En omdat een koelkast nou eenmaal geen vriezer is, heeft Klarstein diverse varianten van de handige koelapparaten. In een trendy retro-design presenteren we de Klarstein Taverna modellen, zoals bijvoorbeeld de Bella Taverna in opvallend rood. De koelbox in mini-formaat belichaamt de hippe snack- en drankenkoeler. Uiteraard zijn de kleine koelapparaten ook geschikt voor onderweg. Op het strand of op de camping hoeft u met een Klarstein Taverna niet meer af te zien van gekoelde hapjes en drankjes. De stroom halen de comfortabele minibars, bijvoorbeeld, via de sigarettenaansteker in de auto. Maar ook zonder energietoevoer blijven uw verfrissingen meerdere uren goed gekoeld.

Wat meer plaats in de vrieskast is handig?

Wat dacht je dan van een vrieskast met 145 liter volume? De Iceblokk vrieskist is dan de juiste keuze! Hiermee kunnen keukenliefhebbers zich flink uitsloven en de restanten bewaren. Als je favoriete pizza in de aanbieding is, kun je probleemloos een kleine voorraad aanschaffen of 's zomers zorgen voor meerdere soorten ijs. Omdat het om een vrijstaande vrieskist gaat, kan hij flexibel in keuken, bijkeuken of kelder worden geplaatst.

Welke koelkast is de juiste?

Voordat het grote vergelijkende onderzoek naar de juiste koelkast van start gaat zijn er een aantal punten die van tevoren duidelijk moeten zijn.

  • Moet het een vrijstaande koelkast zijn of een inbouw koelkast?
  • Is een mini koelkast voldoende of heb je een groter volume nodig?
  • Ga je voor een koelkast met vriesvak of voor een onafhankelijke vrieskast?
  • Moet hij bij het design van je keuken passen of neutraal gehouden worden?

Zodra je deze vragen voor jezelf beantwoord hebt kan de zoektocht van start!

Naar boven