14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Kleine Keukenapparatuur


Fun Cooking - Plezier in de keuken

Vergeet het alledaagse leven en maak plezier in je keuken thuis. Wat heb je nodig? Allereerst het juiste gezelschap natuurlijk! Want wie kookt er nu graag alleen? Dus, snel: roep je gezin erbij, laat je beste vrienden langskomen, en het Fun Cooking kan beginnen. De Fun Cooking-collectie van Klarstein bevat een verscheidenheid aan:

  • Broodjesmakers
  • Popcornmachines
  • Yoghurtmakers
  • Paninimakers

We hebben voor iedereen wel iets!

Popcornmachines

De popcornmachine voor bij jou thuis: Plezier en heerlijkheid voor het hele gezin!

Of het nu voor een knus filmavondje is tussen jullie eigen vier muren, voor dat regenachtige weekend waarin je een heel seizoen van een serie kijkt, of als hoogtepunt van het verjaardagsfeestje van je kind, een popcornmachine doet het altijd goed! Wanneer je de popcorn zelf maakt voel je je onmiddellijk alsof je in de bioscoop zit. Iedereen, jong en oud, houdt van popcorn—en verse popcorn is nu eenmaal het lekkerst! Wij hebben de perfecte popcornmachine voor je, met retro ontwerp, evenals een aantal andere Leuk Koken-gadgets. Dit is hoe je een feestje elke keer weer een succes maakt!

Van popcornkorrels tot klaargemaakte popcorn: De popcornmachine maakt het mogelijk

Natuurlijk heb je niet per se een machine nodig als je zelf popcorn wilt maken. Magnetronpopcorn is één alternatief, en je kunt zelfs popcorn maken in een grote pan met deksel. Maar een goede machine doet het niet alleen goed, hij ziet er ook leuk uit. Niets overtreft dat effect, en iedereen komt om de machine heen staan om te zien hoe de korrels opzwellen en hun grappige vormpjes krijgen. Daarnaast is de machine ook gewoon zeer betrouwbaar. Er verbrandt niets en er vliegt niets uit. Dus er kan niets gebeuren wat een fantastische filmavond zou verpesten!

Naast de praktische machine heb je enkel wat mais nodig om te poffen en een paar druppeltjes olie. Smaakmakers als suiker en zout kunnen naar wens worden toegevoegd. En weet je, als je er niets aan toevoegt is popcorn een gezonde snack met weinig calorieën. Ja, we weten allemaal dat suiker en zout niet per se gezond zijn... maar zo nu en dan een beetje is zeker wel toegestaan.

De Volcano-popcornmachine draait op 300 watt. De roestvrijstalen pan is perfect om popcorn in te maken. Warm de machine op, voeg een beetje olie en pofmais toe en je bent er klaar voor! Een ingebouwd roermechanisme zorgt ervoor dat de korrels verwarmd en gelijkmatig gepoft worden. Er gaat niets verbranden of onderin de roestvrijstalen pan blijven kleven. De popcorn die klaar is springt uit de pan, en dit kun je bekijken door het handige kijkraampje. De machine kan tot 60 liter per uur verwerken. Nog een leuke extra functie: Als je dat fijn vindt kun je de instellingen van de machine zo aanpassen dat de roestvrijstalen pan zichzelf zo nu en dan omkeert en leegt.

Een tipje van de sluier: De popcornmachine met zijn retro uiterlijk

Visueel gezien laat onze machine huisgemaakte popcorn er best indrukwekkend uitzien. Je voelt je bijna alsof je in de inkomhal van een bioscoop staat. Het retro ontwerp ziet er prachtig uit in zwart of rood. De verlichting aan de binnenkant heeft twee functies: Het laat je bekijken wat er binnenin gebeurt, en het houdt de popcorn warm zodra die klaar is. Zodra de machine zijn werk begint te doen, ruik je ook het verleidelijke aroma van verse popcorn.

Het hoogwaardige vakmanschap van deze decoratieve popcornmachine zorgt ervoor dat jij, je kinderen, je vrienden en je gasten er nog lang veel plezier aan zullen beleven. Voor iedereen die liever een ander ontwerp wil, raden we onze popcornmachine Couch Potato aan, die ook in het zwart of in het rood besteld kan worden. Het balachtige uiterlijk doet een beetje aan een UFO denken—perfect voor filmavondjes!

Als jij een popcornmachine wilt kopen, vind je bij Klarstein ontwerpen van hoogwaardige kwaliteit. En als je trek krijgt in andere lekkernijen, misschien om van te genieten tijdens je favoriete series, dan bieden we ook andere praktische gadgets aan, van broodjesmakers tot pizzaovens.

Naar boven