14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Elektrische deken


Genieten van behaaglijke warmte met een elektrische deken - een weldaad voor het hele lichaam

Warmte heeft in veel situaties een ongeëvenaard effect op de huid, organen en het autonome zenuwstelsel. In de eerste plaats ontspannen de spieren zich waardoor de alledaagse stress binnen een paar minuten volledig van je af lijkt te vallen. Daarnaast bevordert warmte de doorbloeding. Dit bevordert weer de stofwisselingsprocessen in het lichaam zodat dat wordt voorzien van extra voedingsstoffen en zuurstof. Tegelijkertijd worden afvalstoffen afgevoerd. Een elektrische deken is daarom een gewaardeerde oplossing voor het koelere jaargetijde maar zeker ook voor ontspanning na het werk.

Klarstein biedt een uitgebreide selectie elektrische dekens voor op bed of op de bank evenals de mogelijkheid om behaaglijke warmtekussens te kopen.

Deze voordelen bieden elektrische dekens van Klarstein

Warmtecontrole

Omdat ieder mens een andere warmtebeleving heeft, bieden de elektrische dekens van Klarstein een individuele controlemogelijkheid. Door het selecteren van een hogere stand kun je je bevroren lijf weer wat ontdooien en aansluitend de temperatuur weer verlagen.

Flexibiliteit

Bovendien zijn elektrische dekens een flexibele oplossing want je kunt ze op elke gewenste locatie in huis gebruiken, in zoverre een stroomaansluiting aanwezig is. Wanneer je een elektrische deken gebruikt betekent dat overigens niet dat de tijd die je eronder doorbrengt gelijk staat aan inactiviteit. Daarom is het ook voor werknemers en zelfstandigen de moeite waard om een elektrische deken aan te schaffen, wanneer de temperatuur in je home office daalt en het lichaam vanwege je beeldscherm niet in beweging is. Een elektrische deken zorgt zo ook tijdens het werk voor weldadige ontspanning in het gebied van de lumbale wervelkolom. Wie in het bijzonder op comfort gesteld is, kan zelfs een elektrische deken met armen aanschaffen.

Daarnaast biedt Klarstein behaaglijke elektrische dekens die het bed tijdens hele koude nachten op een aangename manier voorverwarmen. Want: Met koude voeten in slaap vallen is niet gemakkelijk en ook niet gezond. Een elektrische deken verdrijft de kou en vormt een aangenaam contrast met de koele omgevingstemperatuur van de slaapkamer.

Comfort & Hygiëne

Het oppervlakte van de elektrische dekens is gemaakt van hoogwaardig en onderhoudsvriendelijk micro-pluche. Hierdoor zorgt de elektrische deken voor extra warmte. Aangezien de controle unit eraf kan worden gehaald is de elektrische deken geschikt voor de wasmachine. Dit zorgt voor een hoge mate van hygiëne en de elektrische deken ruikt altijd fris.

Veiligheid

Elektrische dekens zijn van een stroomaansluiting voorzien waardoor de nadruk op de veiligheidsaspecten moet liggen. Een elektrische deken van Klarstein aanschaffen biedt ook op dit punt zekerheid. Om brandgevaar te voorkomen, wanneer men vergeet de elektrische deken uit te schakelen, vindt uitschakeling in de regel automatisch plaats na een vastgestelde tijd. Overeenkomstig bestaat er ook geen direct gevaar wanneer men tijdens het gebruik in slaap valt.

Elektrische dekens vindt je in prachtige designs bij Klarstein

In de online shop staat een omvangrijke selectie van veelzijdige designs tot uw beschikking. Deze zijn harmonisch in elk interieurontwerp te integreren en bieden spannende combinatiemogelijkheden met andere stijlvolle decoratieve elementen. Naast uniform gekleurde dekens zijn ook geruite modellen beschikbaar, die vooral in de adventstijd een heel bijzondere charme verspreiden. Maar ook andere motieven, zowel discreet als opvallend, vervullen de wens een overtuigende woonaccessoire aan het interieur toe te voegen.

Naar boven