Reserveonderdelen

Klarstein Hotrod Quickstick S Hengsel voor Dutch Oven Ø 26 cm Roestvrij staal
Hotrod Quickstick S - Accessoire Zilver Dutch Oven
29,99 €
Blumfeldt Springbreak drankwagen koelbox terraskoelwagen 80l rotanversiering
Springbreak - Drankenwagentje Drankenwagentje Donker Taupe
247,99 €
Blumfeldt Steakhouse grilldak 220x215x140cm PE 180 g/m² vlamvertragend staal grijs
Steakhouse grilldak Grilldak Donkergrijs
161,99 €
Grillguard beschermhoes voor kogelgrill | voor standaard  kogelgrills met max. Ø 70 cm | extra waterafstotend | UV-bestendig |  materiaal: polyester | met bevestigingsclips | praktisch handvat
Grillguard beschermhoes voor kogelgrill Beschermende huls Zwart
19,99 €
Tomahawk weerbestendige hoes kap 600D canvas 30/70% PE/PVC zwart
Tomahawk weerbestendige hoes Regenbescherming Zwart
54,99 €
Klarstein Siliconen ring Accessoire zwart
Maverick - Accessoire Zwart Accessoire
2,99 €
Blumfeldt Springbreak 2000 drankwagen terraskoelwagen 80l edelstaal
Springbreak 2000 - Drankenwagentje Drankenwagentje Zilver Metallic
306,99 €
Klarstein GN-bak gastronormbak voor de Steakreaktor 2.0 rvs
Klarstein rvs gastronormbak Elektrische grill Zilver
13,99 €
Rack
17,99 €
Klarstein Beef Brisket beschermhoes Oxford canvas zwart
Beef Brisket beschermhoes barbequehoes Zwart
71,99 €
Klarstein Pizzaiolo Perfetto beschermende hoes waterdicht PVC zwart
PVC Cover - barbequehoes barbequehoes Zwart
38,99 €
Klarstein schaalhouder accessoire voor Steakreaktor 2.0 massief hoogwaardig edelstaal
Rvs schalenhouder Elektrische grill Zilver
33,99 €
Klarstein accessoireset voor Steakreaktor 2.0 grillrooster, GN bak en schalenhouder
accessoireset voor de Steakreaktor 2.0 Accessoireset Zilver
49,98 €

BBQ reserveonderdelen - hoogwaardige kwaliteit en veel keuze bij Klarstein

Bij een hoogwaardige barbecue horen passende reserveonderdelen. Kies voor hoogwaardige reserveonderdelen die je voor veel producten universeel kunt gebruiken. Klarstein biedt je reserveonderdelen voor de BBQ thuis. De producten zijn niet alleen hoogwaardig afgewerkt, maar ook pasklaar vervaardigd.

Gas BBQ reserveonderdelen voor de onspannen barbecue avond.

Hou je van ontspannen BBQ-avonden met vrienden en familie? Een hoogwaardige gas BBQ brengt vele voordelen bij elkaar. De aanschaf van houtskool of aanmaakblokjes is niet meer vereist. Je moet geen vuur ontsteken en hoeft niet lang te wachten totdat je samen met jouw gasten van de lekkere gerechten op de BBQ kunt genieten.

Een gas BBQ heeft weinig onderhoud nodig. Dan heb je de zekerheid dat jouw nieuwe BBQ je vele jaren plezier brengt. Kies voor hoogwaardige reserveonderdelen, die je bij Klarstein in een groot assortiment krijgt. Graag stellen we enkele producten uit de Klarstein webshop voor.

BBQ afdekkap

Jouw gas BBQ kun je het hele jaar lang buiten laten staan. Je hoeft niet perse een onderdak te bouwen. Toch is het goed als je de gas BBQ tegen de verschillende weersinvloeden beschermt. Vochtigheid kan het materiaal bij aanhoudende inwerking bijzonder te gronde richten.

Met een afdekkap bied je jouw gas BBQ voldoende bescherming tegen regen en andere soorten neerslag. De BBQ afdekkap is zo afgewerkt dat je hem pasklaar over jouw BBQ kunt leggen. Het materiaal is weerbestendig. Let er bij het afdekken op dat jouw BBQ naar mogelijkheid schoon en droog is. Zo is de optimale bescherming over een langere tijdsperiode gegarandeerd.

BBQ-bestek

Tot de belangrijkste gas BBQ accessoires behoort het BBQ-bestek. Het bestaat uit een tang en een keerder waarmee je het vlees eenvoudig en ongecompliceerd kunt omdraaien. Ook een BBQ vork kun je als reserveonderdeel kopen.

De eisen aan het bestek voor de BBQ zijn hoog. Het moet onverwoestbaar zijn en geschikt voor gebruik buitenshuis. Bovendien is een ergonomisch gevormde greep belangrijk. Deze bestaat uit hout of een hoogwaardig metaal. Het bestek is roestvrij en uitgesproken duurzaam.

BBQ-rooster van roestvrij staal

Het BQQ rooster is aan een bijzonder hoge eis onderworpen. Is hij sterk versleten, dan kun je hem vervangen. Het BBQ rooster van roestrvij staal is in verschillende varianten verkrijgbaar. De BBQ reserveonderdelen laten zich gemakkelijk vervangen.

Tegenover een model van gietijzer heeft de handgreep van roestvrij staal het voordeel dat hij bijzonder onderhoudsvriendelijk is. Je kunt hem afborstelen of in warmwater met zeep afspoelen. Inbranden is voor het eerste gebruik niet vereist.

BBQ-spies

Met de BBQ-spies draai je het vlees boven het vuur en bereik je een bijzonder malse bruine laag. Het vlees suddert niet in zijn eigen sap en is bijzonder gezond. Mocht je een spies als BBQ accessoire gebruiken, dan moet je op de compabiliteit van jouw barbecue letten. Iets moet voorhanden zijn om de BBQ- spies te kunnen oppakken. Vaak kun je het onderdeel om vast te houden achteraf aanbrengen.

De Dutch oven voor iedereen die de BBQ flexibeler wil gebruiken.

BBQ kenners krijgen bij het begrip Dutch oven stralende ogen! Geen wonder, want de massieve pot is een echte verrijking. De robuuste pot van gietijzer met deksel en een stabiele draaipoot kan ongelooflijk veel: hij is geschikt om te braden, smoren, koken en bakken. Je kunt hem direct in het vuur zetten of aan een aparte beugel boven het vuur ophangen. De gietijzeren pot is al voorgebrand en kan direct worden gebruikt. Je hebt drie formaten tot je beschikking. De deksel is niet alleen een afsluiting, maar kan ook omgedraaid als pan worden gebruikt. Bovendien biedt de deksel de mogelijkheid boven BBQ-kolen neer te leggen, zo wordt de pot ook van bovenaf gestookt. De vuurpot is naar gelang grootte ideaal voor kleine, middelgrote en grote stukken vlees, voor goulash, soepen en stoofpotten. Als je hem echt hebt leren kennen, dan kun je er zelfs in bakken - brood lukt daarin zeer goed, Frituren lukt eveneens, de vuurpot is een echt multitalent! De gietijzeren pot is ideaal bij het kamperen, want je bespaart daarmee ander kookgerei.

We zien de Dutch oven set als bijzonder highlight dat uit meerdere delen bestaat. Wanneer je de Dutch oven set bestelt, dan krijg je een pot met deksel, een steelpan met deksel, een pan en een braadpan - vanzelfsprekend alles van hoogwaardig gietijzer.

Kwaliteitsstandaards bij reserveonderdelen voor de BBQ

Hoge kwaliteitsstandaards zijn bij de reserveonderdelen voor de BBQ de belangrijkste factor bij de koopbeslissing. Let erop dat de reserveonderdelen over een hoge belastbaarheid beschikken. Dit geldt niet alleen voor de enorme hitte waarmee je de gerechten bereidt. Ook de verschillende weersinvloeden hebben uitwerking op de reserveonderdelen.

Wanneer je kiest voor BBQ reserveonderdelen van Klarstein, dan profiteer je van een bijzonder hoge kwaliteit. In de webshop van Klarstein vind je het BBQ-rooster en andere reserveonderdelen in verschillende varianten. Struin door ons aanbod en kies voor de reserveonderdelen die jij graag wilt gebruiken.

Naar boven