Elektrische BBQ

Klarstein Gatsby elektrische barbecue 2000W anti-aanbaklaag zijtafels zwart
Gatsby elektrische barbecue Elektrische grill Zwart
299,99 €
Klarstein Grillmeile 3000G Pro elektrische bbq 3000W grillplaat 54,5x35cm glad
Grillmeile 3000G elektrische bbq Elektrische grill Zilver Metallic 3000 watt
374,99 €
Klarstein Grillmeile 3000R Pro elektrische bbq 3000W plaat 54,5x35cm geribbeld
Grillmeile 3000R elektrische bbq Elektrische grill Zilver Metallic 3000 watt
300,99 €
Klarstein Steakreaktor Core hoge-temperatuur-grill 2100W 800°C steekthermometer
Steakreaktor Core hoge-temperatuur-grill Elektrische tafelgrill Zwart 2100 watt
299,99 €
Klarstein Hannibal hoge-temperatuur-grill indoor 2.200W 850°C RVS zilver
Hannibal hoge-temperatuur-grill Electrische grill Roestvrij Staal
230,99 €
Klarstein Gatsby elektrische barbecue 2000W anti-aanbaklaag zijtafels beige/zwart
Gatsby elektrische barbecue Elektrische grill Zand
297,99 €
Klarstein Hannibal hoge-temperatuur-grill indoor 2.200W 850°C RVS zwart
Hannibal hoge-temperatuur-grill Electrische grill Zwart
327,99 €
Klarstein Grillmeile 3000GR Pro elektrische bbq 3000W 54,5x35cm glad/geribbeld
Grillmeile 3000GR elektrische bbq Elektrische grill Zilver Metallic 3000 watt
463,99 €
Klarstein Tafelspitz elektrische barbecue 2000/2400 W anti-aanbaklaag vouwbaar mobiel
Tafelspitz elektrische barbecue Elektrische grill Zwart 2400 watt
227,99 €
KKlarstein Porterhouse elektrische bbq 2200W anti-aanbaklaag zwart
Porterhouse elektrische bbq Elektrische grill Zwart 2200 watt
92,99 €

Voor iedere mogelijkheid de passende elektrische BBQ

Een elektrische BBQ mag in geen huishouden ontbreken, want de kleine apparaten bieden talloze gebruiksmogelijkheden. De klassieker is vast en zeker de kleine elektrische BBQ die een compact alternatief voor de klassieke houtskool BBQ of een grote gas BBQ is. Deze kleine barbecues zijn ideaal om op het balkon met een klein groepje gezellig te barbecueën.

En à propos klein groepje: een elektrische tafelbarbecue is met zijn bijzonder kleine formaat de ideaal partner voor jou alleen of het barbecueën met z'n tweeën. In vergelijking met de houtskool BBQ biedt de elektrische variant enkele praktische voordelen. Zo ontstaat bij het kleine barbecuefeestje met de elektrische BBQ op het balkon geen rook die eventueel de buren zou kunnen storen.

Bovendien is de elektrische BBQ in een handomdraai heet. Terwijl anderen nog wachten tot de kolen van hun houtskool BBQ gebruiksklaar zijn, heb jij allang jouw worstjes op de BBQ liggen. Op die manier is spontaan barbecueën ook leuk. Als je vaker barbecuet, is een elektrische BBQ een geweldige optie. Deze beschikt over poten en vaak ook nog over praktische opbergplekken voor de ambitieuze BBQ-chef.

Niet op de laatste plaats scoort een elektrische BBQ met zijn praktische mogelijkheden de temperatuur in te stellen. Bij de meeste modellen kun je de temperatuur traploos instellen. Zo verbranden geen etenswaren op de BBQ door te veel hitte en ook grotere stukken vlees kun je bij gematigde temperaturen langere tijd tot een perfecte kerntemperatuur bereiden.

De elektrische BBQ als praktische allrounder

Een elektrische BBQ kan nog veel meer dan "alleen" de typische bereiding van worstjes op het grillrooster. Een elektrische BBQ met deksel van Klarstein is een geweldig idee voor iedereen die graag moeite doet als het om barbecueën gaat. Zo worden de te bereiden etenswaren niet alleen klassiek van onderaf verwarmd, maar net als in de oven van alle kanten gaar gemaakt.

Bij een wat lager ingestelde temperatuur kun je met vlees of ook groente ook het zogenaamde "indirecte barbecueën" uitproberen. Laag gegaard en daarvoor iets langer gebarbecued vlees scoort bij veel vleesliefhebbers overigens goed door zijn bijzondere malsheid.

Een elektrische BBQ is een echte allrounder die je dankzij zijn kleine en slanke formaat ook in het alledaagse leven goed kunt gebruiken voor het bereiden van allerlei componenten voor de volgende lunch of het avondeten. Ben je van plan een lekkere salade te maken? Dan is de elektrische BBQ een perfecte hulp om reepjes kipfilet in een handomdraai perfect gaar te maken.

Of leg allerlei groenten zoals courgette of paprika op jouw tafelbarbecue en verheug je op snel bereide gegrilde groente, passend bij de salade of als lekkere bijlage. Ook een snelle grillkaas voor de salade is met een elektrische BBQ snel gemaakt. Wat is jouw lievelingseten van de barbecue? Vind jouw passende elektrisch BBQ bij Klarstein en verheug je nu al op spontaan barbecueën!

Naar boven