14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Infraroodverwarmers voor wand & plafond


Plaatsbesparend en aangenaam: Infrarood verwarming voor wand & plafond

Met infraroodverwarmingen zijn klanten er zeker van dat ze een aantrekkelijk alternatief voor een conventionele verwarming aanschaffen. Ze zijn bijzonder aan te raden voor, bijvoorbeeld, de badkamer: Een wezenlijk pluspunt is dat de gebruiker kort na het aanzetten al van een aangename warmte kan genieten. Infraroodstralen zorgen direct voor een perfecte kamerambiance - niemand hoeft te wachten totdat de verwarming de hele kamer heeft verwarmd. Verdere pluspunten zijn de geringe kosten en de eenvoudige montage. Hier in de shop vinden geïnteresseerden talrijke modellen, die allemaal gekenmerkt worden door een optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Directe warmte: Zo functioneert een infrarood verwarming

Het principe van elektrisch aangestuurde infraroodverwarmingen onderscheidt zich duidelijk van conventionele convectieverwarmingen. Gewone radiatoren verwarmen de lucht in de ruimte terwijl infraroodverwarmers voor wand & plafond rechtstreeks warmte genereren in het effectieve bereik. Bij convectieverwarmingen duurt het overeenkomstig lang voordat de gebruiker zich in een voldoende opgewarmde kamer bevindt. Warme lucht stijgt eerst naar het plafond op - er gaat veel tijd voorbij totdat de temperatuur in de hele ruimte op een aangenaam niveau is. Infraroodstralen verwarmen daarentegen niet alleen direct het lichaam, maar ook elk object die ze treffen. Wanneer bewoners hun wand- of plafondverwarming inschakelen en ervoor of eronder gaan staan, voelen ze direct de warme stralen. En daarnaast verwarmen deze kachels direct alle muren, vloeren en meubilair in de betreffende ruimte. Dat is vooral prettig in de badkamer: Het omslachtige opwarmen voor je douche 's ochtends of het energieverslindende voorverwarmen gedurende de nacht behoren met een infraroodverwarming tot het verleden.

Talloze voordelen van een infrarood paneel wand & plafondverwarming

Wanneer bewoners een infraroodverwarmer aan wand of plafond installeren, profiteren ze van vele extra voordelen. In tegenstelling tot convectieverwarmingen zijn infraroodverwarmingen bijvoorbeeld nauwelijks hoorbaar. Ook deze eigenschap verhoogt de welzijnsfactor in bad of studeerkamer. Bovendien doet de infraroodtechniek geen stof opwervelen en droogt het de lucht niet uit. Dit reduceert het schoonmaakwerk en verbetert de luchtkwaliteit. Vooral mensen met een allergie weten de voordelen van een infraroodverwarming op waarde te schatten. Ook als het gaat om energie-efficiëntie overtuigen deze innovatieve verwarmingen. Ze produceren direct de gewenste warmte - dat bespaart een kostbare voorverwarming.

Wand- en plafondverwarming optimaal voor kleine ruimtes

In de meeste huizen zijn de badkamer, wc en keuken klein. De installatie van een conventionele verwarming zou deze ruimte nog extra beperken. Een infraroodverwarming, aan muur of plafond, is een welkom alternatief. Alle modellen in deze shop zijn plat en dus plaatsbesparend. Ze nemen nauwelijks ruimte in - iedereen kan er ten volle van profiteren! Wie bij een infraroodverwarming kiest voor plafondmontage, kan alle muren vrij voor meubels en co. gebruiken.

Infrarood verwarming kopen: Eenvoudige montage en geringe kosten

Een infraroodverwarmer voor wand & plafond komt ook bij een financiële vergelijking goed uit de bus. Ten eerste kosten infraroodverwarmingen minder dan conventionele verwarmingen. Ten tweede vallen de enorme kosten voor vakpersoneel weg. Radiatoren van een centraal verwarmingssysteem vereisen omvangrijke werkzaamheden, zoals het leggen van leidingen, een infraroodverwarmer voor wand & plafond heeft alleen een stroomaansluiting nodig. Leken kunnen de montage probleemloos zelf uitvoeren wanneer een stopcontact aanwezig is op de plaats van bestemming. De financiële voordelen van het gebruik van een infraroodverwarmer voor wand & plafond komen daar nog bij. De Klarstein vakhandel presenteert voor elke behoefte de geschikte infraroodverwarming! Daaronder bevinden zich verwarmingen in talloze formaten en speciale uitvoeringen, zoals een infrarood plafondverwarming met licht.

Naar boven