14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Friteuses


Friteuses - bereid heerlijke gerechten in recordtijd!

Friteuses, en met name heteluchtfriteuses, hebben de Duitse keukens stormenderhand overgenomen. Of het nu gaat om heerlijke frietjes, vleesgerechten of vis, zelfs diepvriesgroenten: de heteluchtfriteuse kookt alles snel zonder toevoeging van olie, voor vetarme resultaten die sappig en stevig aan de hap zijn en dus uitstekend geschikt zijn voor een voedingsbewuste levensstijl.

Heteluchtfriteuses veroorzaken een revolutie in kookgedrag

Een friteuse voor vetarme frituur hervormt beproefde kookrituelen: Het innovatieve ontwerp van het apparaat en de ventilatietechnologie van friteuses met hete lucht zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling en een smaakvol kookresultaat. Bijzonder is ook dat de sappen in onze VitAir heteluchtfriteuses niet verloren gaan en een volle smaak zich kan ontwikkelen. Als multifunctionele apparaten nemen ze de plaats in van klassieke keukenhulpen zoals friteuses, grills en ovens en maken ze deze apparaten praktisch overbodig.

Is frituren met een heteluchtfriteuse gezond?

De bereiding van voedsel in de heteluchtfriteuse is heel anders dan conventioneel frituren. Hier wordt het voedsel gebakken met behulp van ventilatietechnologie met behulp van hete lucht en met toevoeging van zeer weinig vet en olie. Deze vet- en oliebesparende bereiding is niet alleen sneller dan een conventionele friteuse, maar ook veel beter voor de gezondheid. Populaire gerechten zoals vissticks of kipnuggets kunnen ook gezond worden bereid.

Vetarm frituren met echte allrounders

Veel apparaten gecombineerd in een stijlvolle koepelvorm. Dit is een voorbeeld van wat de VitAir friteuseserie en de VitAir Turbo van Klarstein zo uniek maakt, naast de vele functies. In verschillende kleuren en kleurcombinaties zijn ze een echte blikvanger in elke keuken. Bovendien ontlasten ze u van veel werk en maken ze de bereiding van heerlijke gerechten ook na een lange werkdag ongecompliceerd. Bovendien bespaart u niet alleen vet, maar ook tijd! De bereiding in een heteluchtfriteuse gaat tot 60 procent sneller dan in een klassiek keukenapparaat. De praktische timerfunctie maakt het mogelijk om vooraf individuele instellingen te maken: hij schakelt automatisch in en weer uit na het uitvoeren van uw instructie. Zo doen de friteuses alles veilig en praktisch alleen - volgens individuele gewoontes. Met een Klarstein VitAir frituurpan kunt u bijvoorbeeld op zondagochtend genieten van vers brood of een uitgebreid diner.

Friteuses online kopen - vergeet de optionele accessoires niet!

Als aanvulling op de VitAir friteuses kunnen praktische accessoires worden besteld. Een 3D-grill-kooi bereidt de frieten optimaal. Hij draait in de machine zodat ze lekker knapperig en goudbruin worden. Met de praktische spies zijn gegrilde kip en shish kebab perfect. Onze heteluchtfriteuses maken pizzaliefhebbers ook blij: op de ronde bakplaat is uw favoriete pizza bijzonder lekker, net als gegrilde gerechten op het grillrooster, waarop sappig vlees, knapperige worst of groenten perfect worden gekookt - het ideale keukenapparaat dat uw kookgedrag verandert en veel werk uit handen neemt (ontdek onze bijpassende recepten)!

Lees verder

Heteluchtfriteuse Test

Naar boven