Drankdispensers

Klarstein KonfiStar 60 Digital weckautomaat drankendispenser 60L 2500 Watt 100°C 180 min.
KonfiStar 60 Digital inmaakautomaat 0 45 cm Inkookautomaat
426,99 €
oneConcept Hazlehov Quartett 4-vaks Drank-dispenser Doseerinrichting wandmontage
Hazlehov Quartett - Frisdrankdistributeur Drankdispenser Zilver Metallic
42,99 €
Klarstein KonfiStar 50 Digital weckautomaat drankendispenser 50L 2500 Watt 100°C 180 min.
KonfiStar 50 Digital inmaakautomaat 36,68 x 48 0 45 cm
427,99 €
Klarstein Biggie Digitale Inmaakvolautomaat Inmaakketel 27l 2000W Roestvrij staal
Biggie Digital - Inkookautomaat Roestvrij Staal 46 cm 48 cm
301,99 €
Klarstein Biggie Small Inmaakvolautomaat Inmaakketel 16 Liter 2000 W Roestvrij staal
Biggie Small - Inkookautomaat Roestvrij Staal 46 cm 38 cm
131,99 €
Klarstein Biggie inmaakautomaat roestvrij staal 27 liter 2000W timer
Biggie - Inkookautomaat Roestvrij Staal 46 cm 42 cm
136,99 €
Klarstein Biggie inkookautomaat edelstaal 27 liter 2000W timer rood
Biggie - Inkookautomaat Rood Metallic 46 cm 47 cm
207,99 €
Klarstein Biggie Digital | inmaakketel | 2000 W | 27 liter
Biggie Digital inmaakpan 0 46 cm Inkookautomaat
271,99 €
Klarstein Biggie Eco weckautomaat & drankendispenser 1000W 30-100°C tapkraan 9l
Biggie Eco weckpan 0 35 cm Inkookautomaat
167,99 €
oneConcept Hazlehov Sixtett 6-vaks drank-dispenser doseerapparaat wandmontage
Hazlehov Sixtett - Frisdrankdistributeur Drankdispenser Zilver Metallic
67,99 €
Klarstein Biggie Digital | inmaakketel | 1800 W | 27 liter
Biggie Digital inmaakpan warme dranken ketel 0 46 cm Inkookautomaat
146,99 €
Klarstein KonfiStar 40 Digital weckautomaat drankendispenser 40L 2500 Watt 100°C 180 min.
KonfiStar 40 Digital inmaakautomaat 0 45 cm Inkookautomaat
372,99 €
oneConcept Hazlehov Rondel 4 drankdoseersysteem maatschenker 4-voudig staand
Hazlehov Rondel 4 - Frisdrankdistributeur Drankdispenser Zilver Metallic
75,99 €

Inmaakketels & drankdispensers voor elke dag & feestjes

Als je graag fruit uit de tuin inmaakt en je het jezelf wat gemakkelijker wilt maken, helpt een inmaakketel, die je in verschillende varianten kunt aanschaffen. Bovendien kun je hem ook voor glühwein of als drankdispenser met tapkraan gebruiken voor andere warme dranken. Perfect voor de huisbar zijn drankdispensers met flessenhouder.

Welke modellen inmaakketels & drankdispensers zijn er?

Inmaakketels zijn met verschillend inhoudelijk vermogen beschikbaar, afhankelijk van hoeveel je wilt inmaken. Ze beschikken over een eigen tapkraan zodat je hem zowel voor het bereiden als voor het verdelen van warme dranken kunt gebruiken. Met de tapkraan kun je ook het water afvoeren na het inmaken. Sommige modellen hebben een digitaal display voor het aflezen van de temperatuur. Met een timer programmeer je de inmaaktijd, die per groente of fruitsoort verschillend is.

Afhankelijk van het inhoudelijk vermogen kun je er een verschillend aantal potten in plaatsen. De apparaten kunnen echter nog veel meer. Je kunt er ook knakworstjes, verschillende vleesgerechten en stoofschotels in potjes vullen en conserveren. Ook het conserveren van zelfgemaakte jam is met deze apparaten mogelijk. Voor het inmaken kun je verschillende temperaturen kiezen, aangezien niet alle gerechten op dezelfde temperaturen geconserveerd worden. Vaak beschikt een inmaakketel over een timer, waarmee je de inmaaktijd programmeert. Daarnaast is vaak een oververhittingsbescherming aanwezig. Als het in de ketel te heet wordt of er niet voldoende water aanwezig is, schakelt hij zich zelfstandig uit.

Inmaakketels beschikken over een automatische uitschakeling. Wanneer de geprogrammeerde tijd afgelopen is, schakelt hij zich vanzelf uit. Een eenvoudig model kan ook een nuttige hulp in de huishouding zijn, maar schakelt zich aan het einde van de inmaaktijd niet zelfstandig uit. Als je vooral koude dranken in je eigen bar serveert, kies je voor een flessenhouder, die voor heel veel verschillende flessen beschikbaar is. Deze drankenhouder beschikt over een doseerder waarmee je glazen snel kunt vullen. Voor een bar bieden deze tapinstallaties een mooie optiek.

De Klarstein drankdispensers met tapkraan werken met een drukgaspatroon. Deze kan vervangen worden. De aanschaf vindt eenvoudig en ongecompliceerd plaats via een handig statiegeldsysteem. Je geeft een lege patroon af en krijgt er een volle voor terug. Dit is gemakkelijk, snel en ontziet het milieu.

Glühweinketel - warme drank voor het koude seizoen

De inmaakketels werken perfect voor het bereiden van glühwein en andere, grote hoeveelheden hete dranken, zoals koffie, thee en chocolademelk. Ze zijn de perfecte drankdispenser voor een feestje of ander groot evenement. Daarnaast kan de drankdispenser met tapkraan natuurlijk ook voor koude dranken worden gebruikt.

Alles wat je voor het gebruik van een glühweinketel nodig hebt is een stroomaansluiting. De individuele modellen onderscheiden zich voornamelijk door het volume. Voor een kleinere party zijn de beginnersmodellen met een volume van 16 liter of 30 kopjes prima. Wanneer je een glühweinketel nodig hebt voor een groter event of heel veel gasten, kies je voor een model met een volume van 27 liter.

Die modellen overtuigen niet alleen door de hoge functionaliteit, maar ook door het edele design. Elementen uit rvs gecombineerd met zwarte kunststof, vormen een professionele blikvanger. Omdat de tapkraan in de ketel is ingebouwd, kan de glühwein simpel en veilig worden uitgeschonken.

Je kunt bij Klarstein natuurlijk niet alleen drankdispensers kopen om je gasten met een koud drankje te verwennen. Kies als aanvulling of alternatief voor een glühweinketel. Een goede glühwein, met of zonder scheutje, is precies de juiste drank voor koude dagen. Je kunt er niet alleen op kerstmarkten van genieten, als je ervoor kiest een glühweinketel van Klarstein aan te schaffen.

Voordelen van een inmaakketel, drankdispensers of glühweinketel van Klarstein.

Als je een inmaakketel wilt aanschaffen, moet je van tevoren bepalen wat belangrijk is. Afhankelijk van je intentie om grote of kleinere hoeveelheden in te maken, kies je het volume. Als je geen enkel risico wilt lopen, kies je voor een apparaat met timer en automatische uitschakeling. Belangrijk voor de veiligheid is ook de oververhittingsbescherming, die voorkomt dat het apparaat schade oploopt door hitte. Voor een eenvoudig en comfortabel gebruik zorgt een bedieningspaneel met toetsen. Een digitaal display kun je kiezen als je wilt weten welke interne temperatuur de ketel heeft. Ben je op zoek naar een drankdispenser, hoef je niet verder te kijken en ook geen extra geld uit te geven, omdat alle inmaakketels over een tapkraan beschikken. Je kunt hier hete dranken in bereiden of koude dranken in bewaren en uitschenken.

Inmaakketel FAQ

Wat is het verschil tussen een inmaakketel en een volautomatische ketel?

Een normale ketel beschikt niet over een timer en schakelt zichzelf niet automatisch uit. Bij een volautomatische ketel programmeer je de inmaaktijd met een timer. Wanneer die afgelopen is schakelt het apparaat zich zelfstandig uit.

Kun je een inmaakketel voor het bereiden van hete dranken gebruiken?

Alle inmaakketels zijn perfect voor het bereiden van glühwein of andere warme dranken. Ze beschikken over een smaakneutrale rvs behuizing, dat gemakkelijk schoon te maken is, en een warmhoudfunctie waarmee de drank warm blijft.

Kunnen de potten op elkaar gestapeld worden om ingemaakt te worden?

Afhankelijk van het formaat van je inmaakketel en de betreffende potten, kun je voor het inmaken of conserveren van jam ook meerdere potten op elkaar plaatsen.
Naar boven