Inductie kookplaten


Klarstein inductie kookplaat - Ontdek ons uitgebreide aanbod

Bij Klarstein vindt je hoogwaardige inductie kookplaten die overtuigen dankzij de eersteklas kwaliteit, de hoge functionaliteit en het moderne design. Daarnaast worden diverse modellen gekenmerkt door het geringe energieverbruik en een recordbrekende, snelle opwarming van pot en pan.

De premium fabrikant biedt voor elk doeleinde de geschikte inductie kookplaat. Van de handige singles plaat via de tweepersoons inductie kookplaat tot aan de klassieke inductie kookplaat met vier kookvelden is alles in het assortiment aanwezig.

Zo functioneert een Klarstein inductie kookplaat

Anders dan bij conventionele kookplaten wordt de inductieplaat zelf niet warm. In plaats daarvan produceert die elektrische stromingen die met behulp van magnetische velden in de pan worden geïnduceerd. Dat werkt uiteraard alleen wanneer de betreffende pan van geleidend materiaal gemaakt is.

Dankzij deze speciale werkwijze hebben inductie kookplaten de etenswaren veel sneller op de gewenste temperatuur. Ook het wisselen tussen verschillende temperaturen is met een inductie kookplaat razendsnel mogelijk. Daarbij biedt een inductie kookplaat dezelfde kwaliteiten als een gasfornuis, wat hem ook bij professionele koks heel geliefd maakt.

Bovendien overtuigen de Klarstein inductie kookplaten met een hoge mate van veiligheid. Zodra je de pan van de kookpit haalt schakelt die zich automatisch uit. Hij beschikt daarnaast ook over een oververhittingsbeveiliging.

Inbouw inductie kookplaat met modern design

Veel van de Klarstein inductie kookplaten kunnen in het werkblad worden verzonken en integreren zo optimaal in je bestaande keuken. Dankzij de heldere vormgeving en klassieke, zwarte kleur past de inbouw inductie kookplaat van Klarstein moeiteloos in bijna elke keuken.

Om er zeker van zijn dat je het geschikte model vindt, biedt Klarstein verschillende formaten aan. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een inductie kookplaat van 80 cm breed. Maar ook kleinere varianten met maar drie kookvelden en een breedte van 59 cm staan tot je beschikking.

Een geweldig alternatief voor een inbouw kookplaat zijn de Klarstein modellen die je simpelweg op het werkblad, het aanrecht of een tafel kunt zetten. Deze zijn, bijvoorbeeld, heel erg handig wanneer je graag naar de camping gaat of in een studentenkamer woont.

Inductie kookplaat met veel functies

De inductie kookplaten van Klarstein bieden een intuïtieve en eenvoudige bediening, die per draaiknop of touch bediening plaatsvindt. Moderne digitale displays laten de temperatuur per vermogensstand zien. Veel inductie kookplaten beschikken daarnaast over boost zones, waarvan de temperatuur heel snel toeneemt.

Ook een inductie kookplaat met stoomafvoer vindt je zonder al teveel moeite bij Klarstein. Vet- en vuildeeltjes, die tijdens het koken ontstaan, worden door deze modellen direct uit de lucht gefilterd. Dat komt bijzonder goed van pas wanneer je in je keuken geen ruimte hebt voor een afzuigkap aan muur of plafond.

Ontdek het veelzijdige aanbod bij Klarstein en vindt de inductie kookplaat die bij jou past!

Ook interessant:

Huishoudelijke Apparaten, Keukenapparatuur, Airconditioning, Verwarming, Luchtkwaliteit, Barbecues, Kookplaten, Gaskookplaten, Keramische kookplaten

Naar boven