14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Dubbelwandige glazen


Mondgeblazen, dubbelwandige glazen - ideaal voor warm en koud

Dubbelwandige glazen kenmerken zich door een aantal typische eigenschappen. Allereerst natuurlijk de constructie met een interne en externe glazen wand. Daartussen bevindt zich een isolerende laag lucht. Bovendien worden de dubbelwandige glazen met de hand gemaakt van borosilicaatglas. Dit is een bijzonder hard glas. Het is temperatuurbestendig en krasvrij.

Voor espresso, cappuccino en latte macchiato moeten de glazen dubbelwandig zijn.

Toonaangevende barista's zweren allang bij dubbelwandig glas voor exquise koffiecomposities. Hierin blijft je espresso niet alleen lang warm. Het elegante design van de dubbelwandige glazen is ook nog eens decoratief op je tafel. Vanzelfsprekend zijn ook koffiespecialiteiten, zoals een cappuccino, perfect geserveerd in een dubbelwandig glas. Het is bijzonder fraai om te zien hoe de drank in het glas lijkt te zweven en het heerlijke melkschuim er bovenop ligt.

Het dubbelwandige glas is ook optimaal voor thee.

Dubbelwandige thermische glazen beloven ook theegenot zonder tijdsdruk. Geniet in alle rust van je oolong, sencha, bancha of darjeeling en kijk toe hoe een theebloem langzaam opent in je dubbelwandige glas.

Een glas met dubbele wand voor koel bier, sprankelend water en andere verfrissende dranken.

Je kunt dubbelwandige glazen niet alleen voor hete dranken gebruiken. Ook een koud biertje of verfrissend water blijven in het dubbelwandige glas lang op temperatuur dankzij het thermische effect.

Een optische highlight: dubbelwandige cocktailglazen

Longdrinks, cocktails en andere mixen worden meestal gedurende langere tijd gedronken. Daarom moeten ze tot de laatste slok aangenaam koel blijven. En juist daar zorgt een dubbelwandig glas voor. Daarnaast ondersteunt het glas ook de aantrekkelijke presentatie van je cocktail.

Dubbelwandige wijnglazen houden de ideale drinktemperatuur lang vast.

Vooral wijn moet altijd op de juiste temperatuur zijn. In een normaal glas wordt, bijvoorbeeld, witte wijn al gauw te warm als je op een zomers terras zit. Om dit te voorkomen kun je ook voor veel wijnsoorten een dubbelwandig glas gebruiken.

Ook voor toetjes is het zinvol om dubbelwandige glazen te gebruiken.

Zodat je warme of koude toetjes lang op de juiste temperatuur blijven, maak je ze het beste klaar in dubbelwandige glazen. Dat biedt ook de mogelijkheid om ze door laagjes indrukwekkend vorm te geven.

Daarom is het de moeite waard om dubbelwandige glazen te kopen

Glazen met dubbele wand zijn bestand tegen hitte en kou. Daarom zijn ze net zo geschikt voor warme dranken als voor koude dranken. De laag lucht tussen de beide wanden werkt isolerend. De inhoud van het glas blijft zo lang heet of koud. Bovendien zijn de dubbelwandige glazen krasvrij en staan voor mondgeblazen vakmanschap. We hebben de dubbelwandige glazen in veel verschillende formaten. Elk van hen is flexibel inzetbaar. Zo kun je het espressoglas ook voor een shot gebruiken of het 400 ml drinkglas voor cappuccino, water of bier. Let bovendien op onze bijzonder voordelige sets.

FAQ

Zijn dubbelwandige glazen vaatwasserbestendig?

Ja, je kunt deze dubbelwandige glazen probleemloos in de vaatwasser zetten.

Zijn de dubbelwandige glazen geschikt voor de magnetron?

Ja, tot 600 watt kun je ze maximaal 2 minuten in de magnetron doen.

Kan er water in de ruimte tussen de twee glazen wanden terechtkomen?

Nee, de isoleerlaag is 100% waterdicht.
Naar boven