14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Beeldverwarming


Moderne infrarood met afbeelding: Design & functionaliteit harmonieus en expressief gecombineerd

Hedendaagse beeldverwarmingen bewijzen dat een apparaat dat voor warmte moet zorgen en een smaakvolle woninginrichting elkaar niet uitsluiten. Met hun elegante design kwalificeren ze zich tot een accentuerende accessoire voor verschillende woonruimtes en geven daar tegelijkertijd een weldadige warmte aan af. Welke eigenschappen een infrarood beeldverwarming heeft en waarom het de moeite waard is, een hoogwaardige beeldverwarming te kopen, wordt duidelijk door de hierna genoemde aspecten.

Voor welke doeleinden kan een infrarood verwarmingspaneel met afbeelding worden geïnstalleerd?

Een beeldverwarming verfijnt overal het interieur waar het gevoel van welzijn op de voorgrond staat. Dit kan zowel in de privésfeer van je woning, als ook in een zakelijke omgeving zijn. Daarom is een beeldverwarming een esthetisch woonelement voor de woonkamer, slaapkamer, maar ook voor de logeerkamer. Ook in kantoorruimtes, belastingadvies- en advocatenkantoren evenals in dokterspraktijken, therapeutische ruimtes, klinieken en openbare instituten is interieurdesign een elementair onderdeel. Een beeldverwarming geeft de ruimte dat beetje extra en trekt de aandacht van gasten, klanten en patiënten naar zich toe. Vooral in het bedrijfsleven kan een beeldverwarming een doorslaggevend verschil zijn ten opzichte van de concurrentie. Want: De eerste indruk zeg veel over de kwaliteit en betrouwbaarheid van een onderneming.

Infrarood verwarmingspaneel met foto kopen en het interieurdesign naar een nieuw level brengen

Ook al staat het visuele component op de voorgrond bij design infraroodverwarmingen, het is desondanks een verwarmingssysteem dat uiterst efficiënt is gebleken. Het kan individueel of in combinatie met andere verwarmingselementen worden ingezet. Bijzonder stijlvol is het chique systeem in de badkamer in combinatie met een handdoekdroger. De beeldverwarming is beschikbaar in portret- en landschapsformaat. Talloze designs nodigen uit tot een visuele plezierreis binnen de eigen vier muren. Een heel aantrekkelijk contrast wordt gevormd door een breuk in stijl tussen een oud en nieuw interieur, door de installatie van een beeldverwarming in landschapsformaat onder hoge, oude ramen. Zo is op een prachtige manier de brug tussen de verschillende tijdperken te overbruggen - een echte blikvanger met wauw-factor.

Beeldverwarming in portret-, landschap- of vierkant formaat kopen bij Klarstein

Wij bieden een ruime selectie beeldverwarmingen die in verschillende watt-sterktes beschikbaar zijn. De infraroodverwarmingen zijn voorzien van een oververhittingsbescherming en verwarmen direct elke ruimte, zonder dat een opwarmfase nodig is. Het gebruik van een infraroodverwarming vereist alleen een simpel functionerend stopcontact. Dit heeft als voordeel dat er geen water uit de leiding kan lopen wat bij een op water gebaseerd verwarmingssysteem het geval is. De montage van deze verwarming is moeiteloos te realiseren en kan met een beetje handigheid in eigen regie worden uitgevoerd.

Wanneer het erom gaat het juiste verwarmingsvermogen uit te kiezen, zijn er verschillende overwegingen die in aanmerking moeten worden genomen. Allereerst is het benodigde vermogen afhankelijk van de grootte van de ruimte. Ook de isolatie speelt hierbij een grote rol. Daarnaast moet er bekeken worden of de infraroodverwarming de ruimte alleen moet verwarmen of als aanvulling op andere verwarmingssystemen wordt geïnstalleerd. De bij ons verkrijgbare modellen beschikken bovendien over een verschillend effectief bereik.

Klarstein staat voor eersteklas kwaliteit en draagt er met design infraroodverwarmingen aan bij de woonambiance een heel bijzondere nuance te geven.

Naar boven