14 dagen retourrecht Gratis bezorging

Borden & Bestek voor elke gelegenheid

Borden en bestek mogen in geen enkel huishouden ontbreken. Ze zijn onmisbaar in de keuken. Bij ons vindt je niet alleen de geschikte basisuitrusting als het gaat om messen, lepels en vorken. Je vindt ook oplossingen om uitgebreide gerechten te kunnen bereiden. We helpen ook kinderen om plezier te krijgen in koken. Onze aanbiedingen helpen je om je keuken te organiseren.

Deze verschillende soorten borden en bestek biedt Klarstein

Het assortiment van Klarstein gaat van kinderservies tot een professionele uitrusting. Bijvoorbeeld: Als je op zoek bent naar een kinderservies, vindt je bij ons bordjes van bamboe in de vorm van een vrolijk dierengezicht, maar ook schaaltjes met lepeltjes. Voor de basisuitrusting van je keuken bieden we een bestekbak waarin je je messen, lepels en vorken, maar ook rietjes, georganiseerd op kunt bergen. Je vindt ook voldoende plaats voor groter keukengerei, zoals broodmessen. Voor een professionele uitrusting bieden we bij Klarstein bijvoorbeeld messensets van bekende merken, zoals Kishiko, Kashira, Kitano en Kaito. Bijpassende snijplanken zijn bij sommige aanbiedingen inbegrepen. Inbegrepen zijn, bijvoorbeeld, de volgende keukengereedschappen:

  • Koksmes (soms ook Santokumes genoemd)

  • Allround keukenmes

  • Groente en fruitmesje

  • Broodmes

  • Fileermes

Als je bij ons een messenset wilt aanschaffen, wordt die op een van de twee manieren geleverd. Allereerst kan het zich in een fraai gevormd kistje bevinden. Deze variant is voor de kleinere sets, die drie snijwerktuigen bevatten. Ten tweede komen de messen in een messenblok. Dit biedt de mogelijk om ze na gebruik weer veilig op te bergen. De individuele modellen zijn uitgesproken scherp. De lemmets mogen om veiligheidsredenen niet vrij toegankelijk zijn.

Typische inzetgebieden van borden & besteksets

Een messenset is vooral nodig bij de voorbereiding. Je snijdt groente, fruit of vlees in de vorm die je nodig hebt. Dit begint met de vruchten voor een lekkere muesli bij het ontbijt, gaat verder met de salade bij het middageten en eindigt met een feestelijk braadvlees. De messen kunnen ook daarna nog nuttig zijn om de gekookte levensmiddelen aantrekkelijk te presenteren. Heb je nog geen snijplank, dan kun je een messenset aanschaffen waarbij een snijplank inbegrepen is. Alleen zo ontzie je effectief je werkblad.

Het kinderservies is ontwikkeld om daadwerkelijk te worden gebruikt. De bamboe bordjes zijn geschikt voor diverse doeleinden. Zo kun je het voorgerecht, hoofdgerecht en toetje scheiden. Het kind leert zo in de juiste volgorde te eten. Je kunt bovendien een kinderservies aanschaffen dat geschikt is voor een deel van de voedselbereiding. In een schaaltje met lepel kan je zoon of dochter, bijvoorbeeld, de vruchten doen en die met een bolletje ijs eten.

Borden & bestekset kopen: De eigen behoefte beslist

De vorige paragrafen laten zien dat je bij Klarstein een grote keuze hebt. Doorslaggevend is wat je nodig hebt. Kook je bijvoorbeeld graag of bereid je graag uitgebreide gerechten, is een grote messenset aan te bevelen. Een kleine variant voldoet wanneer je weliswaar kookt, maar het graag simpel houdt.

FAQ

In welk opzicht verschillen serviesgoed en bestek van elkaar?

Het doel van bestek is om voedsel naar het lichaam te brengen. Het gaat dus om werktuigen die nodig zijn om het voedsel van bord of schaaltje naar de mond te brengen en erin te stoppen. Het doel van serviesgoed is om maaltijden in het algemeen mogelijk te maken. Pannen, borden, glazen, enz. behoren hiertoe.

Welke soorten serviesgoed gaan het langst mee?

Vooral porselein geldt als bijzonder duurzaam materiaal. Veldspaat, kaolien en kwarts vormen de basis voor de verwerking van porselein en blijven tientallen jaren goed.

Hoe maak ik hoogwaardige keukenmessen schoon?

Keukenmessen horen niet in de vaatwasser. Ze kunnen het beste onder stromend heet water met afwasmiddel worden gereinigd en daarna direct afgedroogd worden.
Naar boven