14 dagen retourrecht Gratis bezorging
Wijnkoelkasten Nu ontdekken
Ontdek je Mode

Welkom in de Klarstein online shop!

Klarstein producten gaan lang mee, zijn praktisch en bieden stijlvolle designs met innovatieve technologie. Op deze manier brengt onze shop afwisseling, charme en stijl in huis.

Het concept van Klarstein is vrolijk, kleurrijk en vol leven, net als een bron van inspiratie. We willen mooie dingen omtoveren in iets heerlijks: of het nu om koken met het gezin gaat of om een gezellige avond met vrienden en een goede wijn. Van Klarsteins huishoudelijke apparatuur & keukenapparatuur, tot indoor verwarmingen & indoor koelers, maar ook wijnkoelers, biertaps, en BBQ grills: Met Klarstein wordt je huis een comfortabel huis en het gezellige gevoel dat daarbij hoort.

Klarstein staat niet alleen voor producten kopen, maar ook voor tips, koopgidsen, entertainment en kookrecepten. Wij zijn er om je te helpen met deskundig advies, ideeën en exclusieve technologie - zodat je je thuis goed voelt.

  • In Klarsteins bierwereld vind je recepten, brouwinstructies en informatie over onze biertaps en thuistap sets.
  • Drink je niet alleen wijn, maar beoordeel je ook de smaak? Wijnliefhebbers en gepassioneerde sommeliers zullen baat hebben bij deze handige gids die een cuvée aan nuttige kennis schenkt: over wijnglazen, verschillende wijnsoorten en hun drinktemperaturen. We leggen ook uit wat belangrijk is bij het kopen van een Klarstein wijnkoeler.
  • Vind je bakken niet alleen leuk met Kerstmis, maar ook op andere dagen? Dan heten we je welkom bij onze bakkerijmachines waaronder mixers, blenders, en keukenaccessoires. Kom meer te weten over gezond bakken en leer alles wat je moet weten over de keukenwereld van Klarstein die bestaat uit hoge kwaliteit afzuigkappen en een afzuigkap instructiegids over hoe je de juiste afzuigkap kiest die het beste bij jouw wensen past.
  • Is jouw huis niet zomaar een stel muren, maar het centrum van je leven? Een perfect binnenklimaat is essentieel om ontspannen te blijven. Wij helpen je bij het vinden van de beste verwarming en airco die perfect bij jouw huis past. Zo blijf je koel in de zomer en warm in de winter.

Dit is slechts een selectie van de spannende onderwerpen die je in de wereld van Klarstein kunt ontdekken.

Winkelen moet ook een belevenis zijn op het internet! Alsof je van het ene schap naar het andere wandelt, de producten in je handen neemt, ze bekijkt, er een gesprek over voert en ze in een passende omgeving ervaart - van aanbevelingen voor bestsellers tot productgerelateerde hoogtepunten en seizoensgebonden onderwerpen.

Ontdek bijvoorbeeld hoe Klarstein de herfst laat stralen in nog levendigere kleuren en hoe het echt bloeit in de lente. Samen ontwerpen en optimaliseren we ons dagelijks leven met meer comfort, elegantie en functionaliteit.

Naast veel tips, trucs en hints laten we je natuurlijk ook kennismaken met de bijpassende Klarstein producten en hun speciale functies in onze shop, maar ook in onze Klarstein app. Naast nieuwe producten tegen attractieve prijzen bieden we ook speciale aanbiedingen en speciale deals - van Black Friday tot de kerstperiode aan. Maak deel uit van de Klarstein familie en bezoek ons regelmatig. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en zorg dat je geen enkele aanbieding of nieuwtje mist.

Naar boven